Αθλητισμός

Δίπλαρος Παναθηναϊκός: Έτσι επιβεβαίωσε την παραμονή του ο Ιωάννης Παπαπέτρου

Δίπλαρος Παναθηναϊκός: Έτσι επιβεβαίωσε την παραμονή του ο Ιωάννης Παπαπέτρου
Δίπλαρος Παναθηναϊκός: «Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί στην ομάδα».

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου επιβεβαίωσε την παραμονή του Νίκου Δίπλαρου στον Παναθηναϊκό, σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Πώς ο Παπαπέτρου ανακοίνωσε την παραμονή του Δίπλαρου στον Παναθηναϊκό;

Σύμφωνα με ό,τι προέταξε ο Έλληνας επαγγελματίας διεθνής καλαθοσφαιριστής και αρχηγός του Παναθηναϊκού στην κάμερα της Nova κατά τη διάρκεια της Media Day του τριφυλλιού  σε σχόλιο για το «βάθος» του ρόστερ, φάνηκε να είναι σίγουρη η παραμονή του Έλληνα γκαρντ στην ελληνική ομάδα.

«Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί στην ομάδα. Κάποια φορά μπορεί και ο 14ος και ο 15ος παίκτης να αποδειχθεί πολύτιμος. Το βλέπουμε και με τον Δίπλαρο που ήρθε για προετοιμασία και τα πάει εξαιρετικά και αποτελεί παράδειγμα για όλους. Η παραμονή του μπορεί να είναι σημαντική», τόνισε χαρακτηριστικά ο Παπαπέτρου.

Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής, διαθέτοντας ύψος 190 εκατοστά, ξεκίνησε την καριέρα του από τον Έσπερο Πατρών και το καλοκαίρι του 2015 μεταγράφηκε στην ΑΕΚ, χωρίς όμως να προλάβει να αγωνιστεί. Στις 8 Αυγούστου 2015, πραγματοποίησε την εξής δήλωση: «Η ΑΕΚ είναι νέα αρχή, έχω όρεξη για δουλειά, αλλά στην εποχή μας ζητώ το καλύτερο για τον εαυτό μου και θέλω να παίξω τώρα καλά ώστε να πάω μια μέρα στον Ολυμπιακό ή στον Παναθηναϊκό…».

Η ομάδα της ΑΕΚ αποδέσμευσε τον νεαρό αθλητή την επόμενη ημέρα, παρά το γεγονός ότι ο Δίπλαρος ζήτησε συγγνώμη δημοσίως. Τον παίκτη προσέγγισε η ομάδα του Άρη, με την οποία ξεκίνησε να προπονείται στα τέλη Αυγούστου και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο στις 8 Σεπτεμβρίου 2015. Στις 8 Σεπτεμβρίου 2016, ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Δίπλαρου στην ομάδα των Μαχητών Δόξας Πεύκων, οι οποίοι αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας. Το 2017 συμφώνησε με την ομάδα του Πανιωνίου, στον οποίο έμεινε τελικά μέχρι το 2019.

Για τη σεζόν 2019  με 2020, συμφώνησε με τη Λόβτσεν από το Μαυροβούνιο. Στη Λόβτσεν είχε 6,4 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ κατά μέσο όρο στην Αδριατική Λίγκα, ενώ στο Πρωτάθλημα Μαυροβουνίου είχε 9,5 πόντους, 2 ριμπάουντ και 3,8 ασίστ κατά μέσο όρο. Ο Δίπλαρος είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδος Εφήβων, με την οποία έπαιξε το καλοκαίρι του 2015 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων (U-18) που διεξήχθη στον Βόλο και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Επίσης, είχε αγωνιστεί και την προηγούμενη σεζόν για το παγκόσμιο κύπελλο των ηλικιών κάτω των 17 ετών, όπου η ελληνική ομάδα κατέκτησε την δωδέκατη θέση. Το 2017, αγωνίστηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών (U-20), όπου κέρδισε το χρυσό μετάλλιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments