Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [11/09/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [11/09/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [11/09/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [11/09/20].

Κριός

Η ενέργεια της μέρας είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Από την μία πλευρά μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, από την άλλη υπαινίσσεται ενθουσιασμό και δημιουργεί νέες ευκαιρίες. Δεν ξέρετε αν θέλετε να προχωρήσει η σχέση με το νέο σας ταίρι, εκτός εάν προσπαθήσετε να αλλάξετε κάπως τα πράγματα.

Ταύρος 

Η συναισθηματική σας κατάσταση θα είναι κάπως ασταθής σήμερα. Θα έχετε την τάση να είστε πολύ εγωιστές – ασυνήθιστο για εσάς και τον/την σύντροφό σας. Ίσως είναι ένδειξη ότι πρέπει να περάσετε λίγο χρόνο χώρια, κάνοντας ο καθένας ό,τι απολαμβάνει. Με αυτό τον τρόπο θα αναζωογονήσετε την σχέση σας.

Δίδυμοι

Σήμερα έχετε κάθε ευκαιρία να περάσετε μια υπέροχη μέρα. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι, αν πρόκειται να θίξετε ένα ευαίσθητο ζήτημα στην σχέση σας. Μιλήστε με προσοχή στον/στην αγαπημένο/η σας. Ακόμα καλύτερα, προσπαθήστε να μην ταράξετε τα νερά για λίγες μέρες ακόμη.

Καρκίνος

Μια σημαντική ιδέα πρόκειται να αποκαλυφθεί σήμερα, δεδομένου ότι το παρελθόν έχει ακόμη ισχυρό αντίκτυπο στην ζωή σας. Μπορεί να φέρει μαζί της και ένα πρόσωπο, που θα παίξει σημαντικό ρόλο σε ό,τι κάνετε αυτή τη στιγμή. Μην απορρίπτετε αυτό το άτομο λόγω προηγούμενων δυσκολιών. Μπορεί να σας εκπλήξει με την συμπεριφορά του.

 svg%3E

Λέων 

Υπάρχει μια πολύ ανησυχητική ατμόσφαιρα στον αέρα. Μια μέρα σαν την σημερινή όλα μπορούν να συμβούν. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να αποκτήσετε λίγο χώρο για τον εαυτό σας μακριά από τον/την αγαπημένο/η σας. Είναι απαραίτητο να βρείτε τις προσωπικές σας ισορροπίες. Όταν ηρεμήσουν τα πράγματα, μπορείτε να περάσετε ένα υπέροχο βράδυ μαζί.

Παρθένος

Σήμερα εσείς και ο/η σύντροφός σας έχετε μια αίσθηση ελευθερίας και περιπέτειας. Θα συνειδητοποιήσετε ότι όσο και αν αγαπιέστε, χρειάζεστε χρόνο και χώρο χώρια για να κάνετε όσα σας αρέσουν. Και ότι αυτό παραδόξως σας φέρνει πιο κοντά. Ωστόσο, για να λειτουργήσει όλο αυτό, θα πρέπει να υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Ζυγός 

Εάν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, να ξέρετε ότι έχετε την εύνοια των άστρων. Φαίνεται ότι το άτομο που έχετε στο μυαλό σας έχει λόγους για να θέλει να παραμείνει η σχέση σας κρυφή. Προσπαθήστε να μην το σκέφτεστε περισσότερο από όσο χρειάζεται. Προς το παρόν απολαύστε αυτή την αίσθηση μυστηρίου και κινδύνου.

Σκορπιός

Οι φίλοι σας ενθαρρύνουν να εμπλακείτε σε καταστάσεις, που ενδέχεται να είναι δύσκολο να απαγκιστρωθείτε. Ενδεχομένως να κάνετε κάτι που δεν έχετε κάνει ποτέ πριν, ή να πειραματιστείτε με νέες μεθόδους. Προσπαθήστε, όμως, να μην το παρακάνετε. Χρησιμοποιήστε λίγο και το μυαλό σας. svg%3E

Τοξότης 

Η σημερινή μέρα έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς, ειδικά επειδή αισθάνεστε τόση νοσταλγία για άτομα από το παρελθόν σας. Κάποιος/α που κάποτε γνωρίζατε, μπορεί να επιστρέψει στη ζωή σας και να φέρει μαζί του/της πλήθος αναμνήσεων. Όλη αυτή η κατάσταση θα σας αναστατώσει, καθώς ήδη προσπαθείτε να αποδεχτείτε κάποια τρέχοντα ζητήματα.

Αιγόκερως

Σήμερα υπάρχει διάχυτος ένας ενθουσιασμός στην ατμόσφαιρα. Έχετε όλες τις δυνατότητες να δώσετε λάμψη και πάθος στη σχέση σας. Τόσο εσείς όσο και το ταίρι σας θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να κάνετε τα πράγματα που σας αρέσουν. Έτσι ο καθένας θα εκτιμήσει τις μοναδικές ιδιότητες του άλλου.

Υδροχόος

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να πάτε σε μερικά πολύ συναρπαστικά μέρη, να κάνετε σαγηνευτικά επικίνδυνα πράγματα. Είναι μια μέρα όπου οι άνθρωποι δεν διστάζουν να ρισκάρουν και εσείς δεν αποτελείτε εξαίρεση. Ενδεχομένως να συναντήσετε τυχαία κάποιο άτομο που θα είναι ξεχωριστό. Δείξτε το ενδιαφέρον και την εκτίμησή σας.

Ιχθύες

Η συναισθηματική σας κατάσταση θα είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα, κάτι που μπορεί να διαταράξει το κατεστημένο. Δεν έχετε ιδέα τι μπορεί να αντιμετωπίσετε… Ίσως πρέπει να μείνετε λίγο χώρια από το ταίρι σας. Τα συναισθήματα που βιώνετε τώρα, αποτελούν ένδειξη ότι χρειάζεστε μια περίοδο ανάπαυλας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments