Αθλητισμός

Σουρλής Ολυμπιακός: Έτοιμος ο Μαρτίνς να του δώσει ευκαιρίες

Σουρλής Ολυμπιακός: Έτοιμος ο Μαρτίνς να του δώσει ευκαιρίες
Σουρλής Ολυμπιακός: Δεν έχει κερδίσει τυχαία θέση στο ρόστερ της ομάδας.

Με πολύ θετικό τρόπο βλέπει ο Πέδρο Μαρτίνς τον Βασίλη Σουρλής καθώς είναι αποφασισμένος να του δώσει ευκαιρίες κατά τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το «ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ», ο νεαρός παίκτης δεν έχει κερδίσει καθόλου τυχαία θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού, με τον τεχνικό της ομάδας να πιστεύει πολύ σε εκείνον. Εξάλλου, τον βοήθησε πολύ τον μικρό η περσινή προετοιμασία με το λιμάνι και φέτος παρουσιάζεται εντελώς διαφορετικός.  Είναι φανερό πως είναι πιο ώριμος και πιο σοβαρός καθώς και αποφασισμένος να πάρει ευκαιρίες από τον Πορτογάλο προπονητή.

Εξάλλου, το ενδιαφέρον τους για τον Σουρλή είχαν εκφράσει και ομάδες τόσο από Ολλανδία όσο και από Πορτογαλία οι οποίες είχαν βάλει στη λίστα τους το όνομά του. Ο μόλις 17 ετών ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων» έχει καταφέρει με την παρουσία του στην ακαδημία των Πειραιωτών να ξεχωρίσει και να τον έχουν σημειώσει ομάδες του εξωτερικού.

Συγκεκριμένα, η Βίλεμ από την Ολλανδία και η Πάσος Φερέιρα από Πορτογαλία, είχαν δει τον μικρό και τους άρεσε. Μάλιστα, οι Ολλανδοί είναι αυτοί οι οποίοι έδειχναν «ζεστοί» για τον νεαρό ποδοσφαιριστή. Άλλωστε μέχρι τώρα για τη Βίλεμ δεν της έχουν πάει και… άσχημα οι επιλογές που έχει κάνει με παίκτες από τον Ολυμπιακό. Είχαν πάρει οι Ολλανδοί ως δανεικό τον Τσιμίκα, ο οποίος τον έναν χρόνο που αγωνίστηκε εκεί κατάφερε να ξεχωρίσει και να βελτιωθεί αρκετά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments