Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Ομόνοια: Προετοιμάζονται οι «ερυθρόλευκοι» – Γιατί δόθηκε δανεικός ο Τσούμιτς

Ολυμπιακός – Ομόνοια: Προετοιμάζονται οι «ερυθρόλευκοι» – Γιατί δόθηκε δανεικός ο Τσούμιτς
Ολυμπιακός - Ομόνοια: Οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται για το ματς με τους Κύπριους που θα κρίνει αν μπουν στους ομίλους του Champions League. Γιατί δόθηκε δανεικός ο Τσούμιτς.

Η Ομόνοια είναι το εμπόδιο του Ολυμπιακού για να περάσει στους ομίλους του Champions League, με τον Πέδρο Μαρτίνς να στέλνει μήνυμα μέσω social media για τη νέα χρονιά μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας (και άρα του νταμπλ) απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έγραψε: «Η αρχή της νέας σεζόν πλησιάζει και μαζί της έρχονται νέοι στόχοι και προκλήσεις. Η προηγούμενη χρονιά ήταν καταπληκτική σε όλα τα επίπεδα και η φιλοδοξία μας είναι να τα καταφέρουμε ακόμα καλύτερη αυτή τη σεζόν! Θέλουμε το 2020/21 να είναι μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες, επιτεύγματα και χαρά για τους φιλάθλους μας».

Εν τω μεταξύ, κυκλοφόρησε και το τρέιλερ της ταινίας για το 45ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού. Δείτε το βίντεο:

Επίσης, σήμερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στον Ρέντη και ζήτησε από τους παίκτες του Ολυμπιακού να τα δώσουν όλα για νέο νταμπλ και πορεία στο Champions League, ενώ παρουσίασε τον τεχνικό διευθυντή Βασίλη Τοροσίδη και ανέφερε ότι κάνει ό,τι μπορεί για να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα.

«Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, συγκεντρωμένοι και δυνατοί. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για τον σύλλογό μας για να μπορέσουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League και στη συνέχεια να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.​ Είδαμε από την περσινή σεζόν πως μπορούμε να τα καταφέρουμε πολύ καλά απέναντι σε πολύ μεγάλες ομάδες. Βέβαια, οι αντίπαλοί μας πλέον είναι προετοιμασμένοι, οπότε θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να είμαστε το ίδιο και ακόμα περισσότερο επιτυχημένοι», είπε ανάμεσα σε άλλα.

Δανεικός στη Χιχόν ο Τσούμιτς

Εν τω μεταξύ, στη Χιχόν θα παίζει για τη νέα σεζόν ο Νίκολα Τσούμιτς. Ο Σέρβος εξτρέμ υπέγραψε στην ισπανική ομάδα, η οποία συμμετέχει στη Segunda Division. Για την επιλογή να δοθεί δανεικός ο παίκτης ρεπορτάζ έχει το «Φως των Σπορ». Η αθλητική εφημερίδα αναφέρει: «Εάν υπάρχει ένας δανεικός ποδοσφαιριστής που στον Ολυμπιακό έβαζαν το χέρι τους στην φωτιά, αυτός δεν ήταν άλλος από τον Νίκολα Τσούμιτς. Ο Σέρβος τελικά παραχωρήθηκε δανεικός, αφού στις προπονήσεις της ομάδας δεν κατάφερε να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς. Έφυγε για τη Χιχόν, αλλά το θέμα του ήταν πως στον Ρέντη έδειξε να έχει περισσότερο άγχος απ’ όσο θα έπρεπε. Αυτό είχε αποτέλεσμα ο Τσούμιτς να μην μπορέσει να πείσει τον προπονητή του».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments