Lifestyle

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έτσι είναι το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έτσι είναι το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Εντυπωσιάζει η παρουσιάστρια άβαφη που είναι εξίσου όμορφη.

Το μακιγιάζ είναι “φίλος” κάθε γυναίκας. Αλλάζει πολύ την εξωτερική εμφάνιση της, της δίνει χρώμα, λάμψη, ζωντάνια και την κάνει να διαφέρει από το φυσικό λουκ της. Χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως ένα πρόσωπο χωρίς καθόλου makeup δεν έχει μία διαφορετική και αξεπέραστη ομορφιά. Ίσα ίσα που άβαφη μια γυναίκα αναδεικνύει τη φρεσκάδα και τη γλυκύτητα της.

Οι celebrities συνηθίζουν να εμφανίζονται με φτιαγμένο μακιγιάζ, ειδικά όσες βρίσκονται στην τηλεόραση ή ξέρουν ότι θα φωτογραφηθούν σε κάποιο δημόσιο γεγονός. Κι ακριβώς επειδή τις μαθαίνουμε κυρίως έτσι, μετά μπορεί να φανεί πιο περίεργο το στυλ “όχι μαγιγιάζ”.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ένα κορίτσι πολύ όμορφο, που δε χρειάζεται κάποιο βαρύ βάψιμο στο πρόσωπό της για να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του. Ωστόσο, και λόγω της ενασχόλησής της με το κομμάτι της παρουσίασης, τη βλέπουμε κατά κύριο λόγο βαμμένη. Την Κυριακή, η ξανθιά παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram, στο οποίο την είδαμε χωρίς μακιγιάζ με το αποτέλεσμα να μας αφήνει άφωνους αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά τη φυσική ομορφιά της.

Απολαύστε την:

Ευτυχισμένη στο πλευρό του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου:

Η παρουσιάστρια το τελευταίο χρονικό διάστημα πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πρωινή εκπομπή του  «Το Πρωινό» και τον , η παρουσιάστρια πρόσφατα εθεάθη σε εστιατόριο στη , ιδιοκτησίας του αγαπημένου της, σε ένα event το οποίο αποτέλεσε την αφορμή για την αποκάλυψη της σχέσης αυτής. Ο ίδιος μάλιστα, ανέφερε ότι το ζευγάρι έχει εντοπιστεί μαζί άλλες δύο φορές σε εστιατόριο στη Βουλιαγμένη, ενώ η Φαίη Σκορδά επιβεβαίωσε λέγοντας το εξής: «Εγώ ξέρω ότι εδώ και ένα μήνα είναι μαζί, είναι πολύ καλά». Πάντως, η ίδια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, όταν ρωτήθηκε αν το καλοκαίρι ήρθε ο έρωτας στη ζωή της, απέφυγε χαμογελαστή να απαντήσει, λέγοντας: «Δεν ξέρω… δεν ξέρω».

Η Κωνσταντίνα πάντως, έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης αλλά και τα  με τις σχέσεις της ή έστω τις φήμες για τους ερωτικούς δεσμούς της στο παρελθόν. Ένα από τα πιο πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφερε πως ο νέος σύντροφος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ήταν ο Δημήτρης Μηλιώνης που στο παρελθόν είχε σχέση με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», οι δύο τους απέφευγαν τις κοινές εμφανίσεις, καθώς δεν επιθυμούν το γεγονός να λάβει δημοσιότητα. Οι πληροφορίες προέτασσαν ότι ο έρωτας ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον επιχειρηματία δεν μετρά πολύ, αφού οι δύο τους άρχισαν να κάνουν παρέα αρκετό καιρό μετά το τέλος της καραντίνας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments