Ελλάδα

Απειλεί να αυτοκτονήσει Χανιά: Γυναίκα θέλει να πέσει από μπαλκόνι ή να βάλει φωτιά στο σπίτι της

Απειλεί να αυτοκτονήσει Χανιά: Γυναίκα θέλει να πέσει από μπαλκόνι ή να βάλει φωτιά στο σπίτι της
Απειλεί να αυτοκτονήσει Χανιά: Ένα πραγματικό θρίλερ είναι σε εξέλιξη στην πόλη της Κρήτης. Νωρίτερα, μέσα στο σπίτι βρισκόταν και η 14χρονη κόρη της.

Μια υπόθεση πραγματικό θρίλερ είναι σε εξέλιξη στην Κρήτη. Μια γυναίκα απειλεί να αυτοκτονήσει στα Χανιά. Φωνάζει ότι είτε θα πέσει από το μπαλκόνι της είτε θα βάλει φωτιά στο σπίτι, που βρίσκεται στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στον Κουμπέ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zarpanews.gr, η γυναίκα νωρίτερα ήταν κλειδωμένη μέσα στο σπίτι, στο οποίο βρισκόταν και η 14χρονη κόρη της, η οποία ενημέρωσε τον πατέρα της και αυτός στη συνέχεια επικοινώνησε με τις Αρχές.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Aστυνομίας και αυτή την στιγμή υπάρχει ειδικός ψυχολόγος που βρίσκεται εντός του κτιρίου και διαπραγματεύεται με την 44χρονη γυναίκα. Στο σημείο έσπευσε και η Πυροσβεστική με τρία οχήματα, ενώ τοποθέτησε και ένα ειδικό στρώμα σε περίπτωση που πηδήξει από το μπαλκόνι της. Το θέμα είναι το σπίτι έχει πρόσβαση σε τρία μπαλκόνια, καθιστώντας τη διάσωσή της πιο δύσκολη. Πριν από λίγη ώρα, ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού της κόρης, αφού οι πυροσβέστες την κατέβασαν με σκάλα από το μπαλκόνι.

Αντίστοιχο περιστατικό είχε συμβεί και πριν από τέσσερα χρόνια, με δυνάμεις της Πυροσβεστικής να επεμβαίνουν και πάλι και να σώζουν τη γυναίκα από το μπαλκόνι. Οι Αρχές απομάκρυναν τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί και η γυναίκα κατέβασε το παντζούρι της όταν το ρολόι σήμανε μία, ενώ λίγο αργότερα, απολύτως γυμνή βγήκε και παραμένει στο μπαλκόνι, αρνούμενη να ανταποκριθεί στις προσπάθειες επικοινωνίας της Αστυνομίας.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από πριν 4 χρόνια:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments