Video

Έλενα Χριστοπούλου για Σκουλό: Ήταν μια πολύ άτυχη στιγμή του

Έλενα Χριστοπούλου για Σκουλό: Ήταν μια πολύ άτυχη στιγμή του
Έλενα Χριστοπούλου για Σκουλό: Πώς σχολίασε τη φωτογράφιση δίπλα από τον άστεγο που προκάλεσε «θύελλα« οργής για τον φωτογράφο;

Συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του OPEN «Έλα Χαμογέλα» έδωσε η Έλενα Χριστοπούλου η οποία συνάντησε τον Γρηγόρη Μπάκα με τον οποίο μίλησαν, μεταξύ άλλων, τόσο για το My Style Rocks και το GNTM αλλά και τον Δημήτρη Σκουλό.

«Το GNTM  το βλέπω σαν τρελή, μου αρέσει πολύ σαν πρόγραμμα. Δεν μου λείπει, γιατί το κάνω κάθε μέρα. Εγώ coach είμαι, ότι δεν το κάνω στην τηλεόραση, δεν με απασχολεί», παραδέχτηκε η Έλενα Χριστοπούλου. Παράλληλα, σχολίασε και τη φωτογράφιση του Δημήτρη Σκουλού δίπλα από τον άστεγο που προκάλεσε θύελλα οργής για τον φωτογράφο.

«Ήταν μία πολύ άτυχη στιγμή του, θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα. Ήταν στη λάθος στιγμή, τη λάθος ώρα. Αν ήμουν ο άνθρωπος που φωτογράφιζε θα του έλεγα, βρε Δημήτρη, δεν είναι ωραία εικόνα αυτή, όχι να τον φωτογραφίσω και να τον κρεμάσω. Αλλά είμαστε έτσι οι άνθρωποι περίεργοι».

Σε ότι έχει να κάνει με το τηλεοπτικό της μέλλον, ο Γρηγόρης Μπάκας αποκάλυψε ότι η Έλενα Χριστοπούλου βρίσκεται σε συζητήσεις για να κάνει κάτι ομαδικό μετά το τέλος του My Style Rocks και ότι είναι στις προθέσεις της να παραμείνει στο δυναμικό του ΣΚΑΙ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments