Αθλητισμός

Γκάρι Ροντρίγκες Ολυμπιακός: Ο προπονητής της Ιτιχάντ τον θέλει πίσω

Γκάρι Ροντρίγκες Ολυμπιακός: Ο προπονητής της Ιτιχάντ τον θέλει πίσω
Γκάρι Ροντρίγκες Ολυμπιακός: Δυσκολεύει η περίπτωση απόκτησης του 30χρονου εξτρέμ από τους Πειραιώτες.

Πιο δύσκολη είναι πλέον η απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκες από τον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος εξτρέμ βρίσκεται μεταξύ Ιτιχάντ και Φενέρμπαχτσε με τους «ερυθρόλευκους» να παρακολουθούν από κοντά τι συμβαίνει με τον παίκτη. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός της Ιτιχάντ, Φάμπιο Καρίλε κατέστησε σαφές πως μετά τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς επιθυμεί και την επιστροφή του Γκάρι Ροντρίγκες στο ρόστερ της ομάδας του.

Ο 30χρονος εξτρέμ, ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στα ραντάρ του Ολυμπιακού, δέχεται πιέσεις για να επιστρέψει στην Ιτιχάντ, όπου έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023, τη στιγμή όμως που ο σύλλογος από την Τζέντα τον έχει παραχωρήσει με διετή δανεισμό μέχρι το 2021 στη Φενέρμπαχτσε.

Οι Τούρκοι δείχνουν θετικοί να διακόψουν τον δανεισμό του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ προκειμένου να εξοικονομήσουν χρήματα κάτι που επιθυμεί και η Ιτιχάντ, αφού η παρουσία του Ροντρίγκες κρίνεται απαραίτητη ενόψει της νέας σεζόν.

Θυμίζουμε ότι την επιστροφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ανακοίνωσε και επίσημα η Ιτιχάντ πριν από μία εβδομάδα, με τον Σέρβο να είναι έτοιμο να βοηθήσει το club της Αραβίας. Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, προσπάθησε να βρει ομάδα και να αποχωρήσει, ωστόσο το συμβόλαιο του που αγγίζει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ, ήταν απαγορευτικό.

Έτσι, θα πρέπει να βοηθήσει την Αλ Ιτιχάντ να πετύχει τους στόχους της, η οποία μάλιστα τον υπολογίζει σε μεγάλο βαθμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ενδιαφέρον για τον Πρίγιοβιτς υπήρξε από Λοκομοτίβ Μόσχας, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Λέγκια, αλλά και ομάδες από το MLS.

Μερικά λόγια για τον Γκάρι Ροντρίγκες

Ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι γνωστός στους Έλληνες οπαδούς από το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ. Στις 4 Αυγούστου 2015, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο» και στις 23 Σεπτεμβρίου 2015, σε ένα εντός έδρας ντέρμπι εναντίον της ΑΕΚ σημείωσε το πρώτο του γκολ στη Super League. Στις 11 Ιανουαρίου 2016, ο ΠΑΟΚ απέρριψε την προσφορά της Αλ Αχλί ύψους 1,7 εκατομμυρίων ευρώ. Τελείωσε τη σεζόν με 7 γκολ και ήταν ο τρίτος κορυφαίος σκόρερ του συλλόγου. Στις 24 Νοεμβρίου 2016, στα τελευταία δευτερόλεπτα του εκτός έδρας αγώνα της φάσης των ομίλων του Europa League εναντίον της Φιορεντίνα, ο Ροντρίγκες προχώρησε στο γήπεδο, έκοψε στα αριστερά και σούταρε στην οροφή των διχτυών, δίνοντας στην ομάδα του μια απίστευτη νίκη με 3-2.

Στις 9 Ιανουαρίου 2017, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε επίσημα τη μεταγραφή του στη Γαλατασαράι έναντι 3,7 εκατομμυρίων ευρώ ωστόσο στις 6 Ιανουαρίου 2019 εντάχθηκε στην Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας έναντι 9 εκατομμυρίων ευρώ. Μερικούς μήνες μετά και συγκεκριμένα στις 13 Ιουλίου 2019, η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε τον δανεισμό του Ροντρίγκες για δύο χρόνια από την Αλ Ιτιχάντ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments