Αθλητισμός

Κασάμι ΠΑΟΚ: Κρούση Όλαφ Ρέμπε με τους εκπροσώπους του Παϊτίμ

Κασάμι ΠΑΟΚ: Κρούση Όλαφ Ρέμπε με τους εκπροσώπους του Παϊτίμ
Κασάμι ΠΑΟΚ: Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κινείται στην αγορά των ελεύθερων, με σκοπό να αποκτήσει έναν κεντρικό χαφ που θα καλύψει τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ του.

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να καλύψει τα κενά του και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Όλαφ Ρέμπε ήρθε σε επαφή με τους εκπροσώπους του Παϊτίμ Κασάμι.

Πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών που κυκλοφορούν στην αγορά των ελεύθερων και ταιριάζει ιδανικά στο προφίλ του μέσου που αναζητά ο Αμπέλ Φερέιρα για τη μεσαία γραμμή της ομάδας του, σύμφωνα με πληροφορίες από το to10. Έτσι, κινείται στην αγορά των ελεύθερων, με σκοπό να αποκτήσει έναν κεντρικό χαφ που θα καλύψει τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ρέμπε θέλησε να μάθει λεπτομέρειες για την κατάσταση του Κασάμι, τις απαιτήσεις του, αλλά και εάν θα ήταν θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στον «Δικέφαλο του Βορρά». Ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν η υπόθεση προχωράει και ποια είναι η απάντηση του 28χρονου μέσου στον ΠΑΟΚ αλλά είναι σαφές ότι ο Όλαφ Ρέμπε ουσιαστικά ζήτησε τον Κασάμι.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο διεθνής Ελβετός μέσος έμεινε ελεύθερος από τη Σιόν πριν από λίγες εβδομάδες, καθώς αρνήθηκε την τριετή επέκταση του συμβολαίου που του προτάθηκε και όλο αυτό το διάστημα εμφανίζεται να συζητάει με συλλόγους όπως η Βασιλεία, η Γιουνγκ Μπόις, η Μπασάκσεχιρ, η Γκιόζτεπε και η Κάλιαρι, χωρίς να έχει υπογράψει ακόμη σε κάποια εξ αυτών. Επίσης, ο Παϊτίμ Κασάμι τη χρονιά που τελείωσε είχε την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του.

Παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε ως κεντρικός μέσος, σε 39 αγώνες με τη Σιόν σε όλες τις διοργανώσεις, είχε συνολικά 15 γκολ και 4 ασίστ. Πρόκειται για επιδόσεις που τον συμπεριέλαβαν στην καλύτερη ενδεκάδα της χρονιάς στο ελβετικό πρωτάθλημα, ενώ ο ίδιος ψηφίστηκε κορυφαίος μέσος. Φυσικά, ο Κασάμι έγινε γνωστός από το πέρασμά από του από τον Ολυμπιακό. Στους «ερυθρόλευκους» αγωνίστηκε ουσιαστικά δύο σεζόν, από το 2014 μέχρι και το 2016, έχοντας συνολικά 66 συμμετοχές, 9 γκολ και 9 ασίστ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Λίβερπουλ, πέρασε από Λάτσιο, Μπελιντσόνα (12 ματς, 2 γκολ), Παλέρμο (23 ματς, 3 ασίστ), Φούλαμ (56 ματς, 3 γκολ, 2 ασίστ), Λουκέρνη (16 ματς, 1 γκολ, 2 ασίστ), Ολυμπιακό, Νότιγχαμ Φόρεστ (27 ματς, 2 γκολ, 2 ασίστ), ενώ την τελευταία 3ετία στη Σιόν είχε συνολικά 103 συμμετοχές, 32 γκολ και 16 ασίστ. Παράλληλα, έχει γίνει γνωστό ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» προχωράει τις επαφές για την επιστροφή του Μαουρίτσιο στο ρόστερ. Και όλα δείχνουν ότι το μέλλον του 32χρονου Βραζιλιάνου μέσου θα συνδεθεί εκ νέου με τους Θεσσαλονικείς, από τη στιγμή που δεν κατάφερε να βρει ομάδα να καλύπτει τις απαιτήσεις του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments