Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Προβληματισμός με τους πολλούς τραυματίες

Ολυμπιακός: Προβληματισμός με τους πολλούς τραυματίες
Ολυμπιακός: Μάχη με τον χρόνο δίνουν Μπρούμα και Μασούρας για να προλάβουν τα ματς με Ατρόμητο και Μαρσέιγ.

Δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός. Αυτή με την Μαρσέιγ στο Champions League και αυτή με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα. Ωστόσο, ο Πέδρο Μαρτίνς προβληματίζεται, καθώς αρκετοί παίκτες του αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Συγκεκριμένα,  οι περιπτώσεις των Μπρούμα, Μασούρα, Πέπε και Τιάγκο Σίλβα απασχολούν έντονα τον Πορτογάλο τεχνικό.

Ο Μπρούμα προέρχεται από έναν μυϊκό τραυματισμό από το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα της Αϊντχόφεν και δίνει μάχη με το χρόνο για να προλάβει την πρεμιέρα των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με αντίπαλο τη γαλλική ομάδα. Επίσης, ο Μασούρας που έχει υποστεί θλάση δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος για το ματς της Super League με τον Ατρόμητο.

Παράλληλα, ο Μαρτίνς μετρά αντίστροφα για την επιστροφή των Πέπε και Τιάγκο Σίλβα, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από μυϊκούς τραυματισμούς και δεν έχουν αγωνιστεί ακόμα με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Υπενθυμίζεται πως οι Πειραιώτες τις προηγούμενες ημέρες γνωστοποίησαν τη λίστα που έστειλαν στην UEFA για τους ομίλους του Champions League. Ο Πέδρο Μαρτίνς «έκοψε» τους Τιάγκο Σίλβα και Κρίστινσον που αποκτήθηκαν πρόσφατα, ενώ εκτός έμειναν οι Λοβέρα, Μπρούνο, Κάιπερς και Αλέν. Σε αυτή ωστόσο, έχουν γραφτεί τα ονόματα των Μπρούμα, Εμβιλά, Ντρέγκερ, Πέπε, Χολέμπας και Ραφίνια, αλλά και του Σουντανί που επέστρεψε στη δράση με ένα εκπληκτικό γκολ στο φιλικό με τα Χανιά.

Αναλυτικά η λίστα που δηλώθηκε από την ομάδα μας στην UEFA για τα παιχνίδια των ομίλων του UEFA Champions League:

Λίστα Α: Ανδρούτσος, Μπα, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Χολέμπας, Σισέ, Βινάγκρε, Ντρέγκερ, Ελ Αραμπί, Ραφίνια, Πέπε, Φορτούνης, Καραργύρης, Σα, Μασούρας, Χασάν, Εμβιλά, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σουντανί, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Βρουσάι. Σημειώνεται ότι η λίστα B δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη αλλά αναμένεται να αποτελείται από τους Τζολάκη και Σουρλή.

Όσον αφορά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, οι “ερυθρόλευκοι” αρχίζουν τις υποχρεώσεις τους στις 21 Οκτωβρίου στο “Γ. Καραϊσκάκης” με αντίπαλο τη Μαρσέιγ, ενώ κλείνουν τον όμιλο και πάλι εντός, στις 9 Δεκεμβρίου, κόντρα στην Πόρτο. Το πρόγραμμα είναι το εξής:

  • 21 Οκτωβρίου (22:00) – 1η αγωνιστική: Ολυμπιακός – Μαρσέιγ
  • 27 Οκτωβρίου (22:00) – 2η αγωνιστική: Πόρτο – Ολυμπιακός
  • 3 Νοεμβρίου (22:00) – 3η αγωνιστική: Μάντσεστερ Σίτι – Ολυμπιακός
  • 25 Νοεμβρίου (19:55) – 4η αγωνιστική: Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Σίτι
  • 1 Δεκεμβρίου (22:00) – 5η αγωνιστική: Μαρσέιγ – Ολυμπιακός
  • 9 Δεκεμβρίου (22:00) -6η αγωνιστική: Ολυμπιακός – Πόρτο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments