Αθλητισμός

Γιάννης Αναστασίου Παναθηναϊκός: Τι ισχύει για την περίπτωση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή

Γιάννης Αναστασίου Παναθηναϊκός: Τι ισχύει για την περίπτωση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή
Γιάννης Αναστασίου Παναθηναϊκός: Το όνομα του έχει συνδεθεί ξανά με το «τριφύλλι».

Τις τελευταίες ώρες «έπαιζε» έντονα για τον Παναθηναϊκό το όνομα του Γιάννη Αναστασίου, του Έλληνα διεθνή παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή,

Πρόκειται για ένα πρόσωπο το οποίο έχει συνδεθεί με το «τριφύλλι» και στο παρελθόν αφού τον Ιούλιο του 2008 και αμέσως έπειτα τη λήξη της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ανέλαβε τη θέση βοηθού του Χενκ Τεν Κάτε, νεοπροσληφθέντα τότε προπονητή στον Παναθηναϊκό. Σημαντικό κριτήριο για τη συγκεκριμένη επιλογή του Ολλανδού τεχνικού, αποτέλεσε ότι ο Αναστασίου είχε αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του στον Άγιαξ.

Επίσης, στις 14 Μαΐου του 2013 ανέλαβε τη θέση του πρώτου προπονητή στον Παναθηναϊκό και στην πρώτη του χρονιά κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας (2013 – 2014). Toν Φεβρουάριο του 2015 βραβεύθηκε ως ο καλύτερος προπονητής του πρωταθλήματος 2013 – 2014, ενώ την ίδια περίοδο καθώς και την επόμενη (2014 – 2015) αναδείχθηκε δευτεραθλητής. Στις 2 Νοεμβρίου 2015, μετά το ισόπαλο ντέρμπι με την ΑΕΚ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Αναστασίου.

Αν αλλάξουν προπονητή, θα προτιμηθεί κάποιος καινούριος τεχνικός

Όμως, φαίνεται πως η περίπτωσή του, αν και «δυνατή», απομακρύνεται μιας και δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες με τον Ντάνι Πογιάτος να συνεχίζει προς το παρόν στον Παναθηναϊκό, έχοντας τη στήριξη της διοίκησης και του Γιάννη Αλαφούζου, μα κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει σε περίπτωση νέου αρνητικού αποτελέσματος. Με τα σενάρια να… δίνουν και να παίρνουν λοιπόν, το όνομα του Γιάννη Αναστασίου, του τελευταίου προπονητή που κατέκτησε τίτλο με την ομάδα, φάνταζε η ιδανική επιλογή. Σε μια τέτοια περίπτωση, σαφώς θα υπήρχαν αρκετές κρούσεις, αλλά φαίνεται πως το όνομα του Αναστασίου δεν ήταν τελικά τόσο ψηλά στη λίστα.

Όπως προκύπτει πάντως από το ρεπορτάζ από το olaprasina1908, εφόσον στον Παναθηναϊκό πάρουν την απόφαση να προχωρήσουν σε αλλαγή προπονητή, όλα δείχνουν πως θα προτιμηθεί κάποιος καινούριος τεχνικός και όχι κάποιος από το παρελθόν του Συλλόγου. Από την άλλη, αξίζει να αναφερθεί πως σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Γιάννης Αναστασίου άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «στη ζωή δεν ξέρεις ποτέ πως θα έρθουν τα πράγματα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments