Πολιτική

Νάσος Ηλιόπουλος: Τα ορφανά της Χρυσής Αυγής διακινούν αήθεις επιθέσεις στη Μάγδα Φύσσα

Νάσος Ηλιόπουλος: Τα ορφανά της Χρυσής Αυγής διακινούν αήθεις επιθέσεις στη Μάγδα Φύσσα
Νάσος Ηλιόπουλος: Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην επίθεση που έκανε ο γνωστός αθλητικογράφος στην Μάγδα Φύσσα διαδίδοντας Fake news.

Με αφορμή τις θεωρίες συνωμοσίας και τις χυδαιότητες που ακούστηκαν σε εκπομπή τοπικού σταθμού στη Θεσσαλονίκη και διακινούνται στα social media, ο Νάσος Ηλιόπουλος επισημαίνει: «Ξεπλένουν το τέρας της Χρυσής Αυγής και αναπαράγουν τον βαθύ πυρήνα του νεοφασισμού: χυδαιότητα, συνωμοσιολογία και γενικευμένο μίσος. Να είναι σίγουροι ότι τίποτα δεν θα μείνει χωρίς απάντηση».

«Λίγες ώρες πριν ανακοινωθούν οι ποινές των νεοναζί και τα ορφανά τους ήδη διακινούν αήθεις επιθέσεις για τη Μάγδα Φύσσα. Θεωρίες συνωμοσίας και χυδαιότητες που ακούστηκαν σε εκπομπή τοπικού σταθμού στη Θεσσαλονίκη και ήδη κάνουν τον γύρο του διαδικτύου» τονίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος, εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ , αναφερόμενος στις χυδαιότητες του αθλητικογράφου Κωστή Ραπτόπουλου που σπεύδουν να αναπαράξουν διάφοροι ακροδεξιοί.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νάσου Ηλιόπουλου

“Λίγες ώρες πριν ανακοινωθούν οι ποινές των νεοναζί και τα ορφανά τους ήδη διακινούν αήθεις επιθέσεις για τη Μάγδα Φύσσα. Θεωρίες συνωμοσίας και χυδαιότητες που ακούστηκαν σε εκπομπή τοπικού σταθμού στη Θεσσαλονίκη και ήδη κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Ξεπλένουν το τέρας της Χρυσής Αυγής και αναπαράγουν τον βαθύ πυρήνα του νεοφασισμού: χυδαιότητα, συνωμοσιολογία και γενικευμένο μίσος. Να είναι σίγουροι ότι τίποτα δεν θα μείνει χωρίς απάντηση. Το ΕΣΡ θα έπρεπε ήδη να έχει παρέμβει”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για αυτή την τοποθέτηση του εκπρόσωπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε μετά τα αισχρά σχόλια του Κωστή Ραπτόπουλου. Ο γνωστός αθλητικογράφος έκανε μια καφενειακού τύπου πολιτική ανάλυση και από τα όσα είπε δεν ξέφυγε η Μάγδα Φύσσα. Χαρακτηριστικά είπε: “Φτιάξατε και τον αλήτικο νόμο του Παρασκευόπουλου, θα κάτσει μισό χρόνο φυλακή ο άλλος, θα βγει κι η μάνα (σ.σ.: του Πάυλου Φύσσα) πανηγύριζε. Η μάνα πανηγύριζε γιατί παίρνει τα 800 χιλιάρικα. Πανηγύριζε η μάνα…».

Πρέπει να τονίσουμε ότι ακόμα και οι άμεσοι συνεργάτες του Ραπτόπουλου που ήταν στο στούντιο διαφώνησαν και του τόνισαν ότι θα πρέπει να ντρέπεται για αυτά τα σχόλια. Επίσης η Οικογένεια του Παύλου Φύσσα δεν πρόκειται να πάρει κάποια κρατική αποζημίωση, ούτε έχει κάνει κάποια κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση μέχρι σήμερα.

Λίγες ώρες πριν ανακοινωθούν οι ποινές των νεοναζί και τα ορφανά τους ήδη διακινούν αήθεις επιθέσεις για τη Μάγδα Φύσσα….

Gepostet von Νάσος Ηλιόπουλος am Dienstag, 13. Oktober 2020

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments