Αθλητισμός

Ολυμπιακός συμβόλαια: Την επόμενη εβδομάδα το ραντεβού με Μπα και Καμαρά

Ολυμπιακός συμβόλαια: Την επόμενη εβδομάδα το ραντεβού με Μπα και Καμαρά
Ολυμπιακός συμβόλαια: Άμεσα αναμένεται να κλείσουν τα θέματα των συμβολαίων δύο πολύ σημαντικών ποδοσφαιριστών. 

Πλησιάζει η ημέρα και, όπως φαίνεται θα είναι άμεσα, που θα κλειδώσουν τα θέματα των συμβολαίων των δύο Αφρικανών ποδοσφαιριστών, του Ουσεϊνού Μπα και του Μαντί Καμαρά.

Όπως γράφει το «Φως των Σπορ», την εβδομάδα που έρχεται, αναμένεται να γίνει νέο ραντεβού με τους δύο παίκτες και πληροφορίες αναφέρουν πως οι υποθέσεις τους θα κλείσουν άμεσα. Σε ανοικτή γραμμή λοιπόν, με τις πλευρές του Ουσεϊνού Μπα και του Μαντί Καμαρά, όπως και με τον Ρούμπεν Σεμέδο, για την ανανέωση των συμβολαίων τους, είναι η διοίκηση του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες επιθυμούν να «δέσουν» τους δύο Αφρικανούς ποδοσφαιριστές και τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, αλλά με τους δύο πρώτους υπάρχει πολύ καλή επαφή και δεν αποκλείεται να τελειώσουν άμεσα οι υποθέσεις τους. Μπα και Καμαρά είναι θετικοί για την ανανέωση των συμβολαίων τους και, μάλιστα, καλύτερους οικονομικά όρους.

Δύο πολύτιμοι για τον Ολυμπιακό παίκτες

Ο Ουσεϊνού Μπα, Σενεγαλέζος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός για τον Ολυμπιακό, ήταν «προϊόν» της σενεγαλέζικης ακαδημίας SMASH. Το καλοκαίρι του 2016, μετακινήθηκε στην Αμιάν. Αφού δεν ήταν δυνατόν να λάβει άδεια εργασίας για την ομάδα, ύστερα από ένα έτος χωρίς να παίξει, κατάφερε να λάβει άδεια εργασίας όταν υπέγραψε στη Γκαζελέκ Αζαξιό τον Ιούνιο του 2017.

Έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο του για τη Γκαζελέκ Αζαξιό στις 28 Ιουλίου του 2017, σε μία ισοπαλία με 1-1 εναντίον της Βαλενσιέν. Την 1η Ιανουαρίου 2019, ο Μπα υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, όμως αποφασίστηκε να μείνει ως δανεικός στη Γκαζελέ Αζαξιό μέχρι το τέλος της σεζόν. Στις 23 Ιουλίου 2019, έκανε το ντεμπούτο του για τον Ολυμπιακό, όπου έπαιξε για 68 λεπτά στον πρώτο αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ 2019-20 εναντίον της Βικτόρια Πλζεν.

Από την άλλη, ο Μοχαμέντ Μαντί Καμαρά, επαγγελματίας ποδοσφαιριστής από τη Γουινέα, ο οποίος αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος στην Εθνική Γουινέας και στη Σούπερ Λίγκα για τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ξεκίνησε στις ακαδημίες των ΑΣ Καλούμ και Σαντομπά ΦΚ. Η επαγγελματική του καριέρα ωστόσο ξεκίνησε το 2016, όταν υπέγραψε συμβόλαιο με την ΑΚ Αζαξιό. Ο Καμαρά συμμετείχε σε περίπου 50 αγώνες, από όλες τις διοργανώσεις, με την Αζαξιό, πετυχαίνοντας και 2 τέρματα. Από το 2018 ανήκει στον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments