Αθλητισμός

Γιαννακόπουλος Παναθηναϊκός: Κι όμως ασχολείται με το «τριφύλλι» ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ

Γιαννακόπουλος Παναθηναϊκός: Κι όμως ασχολείται με το «τριφύλλι» ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ
Γιαννακόπουλος Παναθηναϊκός: Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ μπορεί να μη βρίσκεται πλέον στα διοικητικά της ομάδας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται για τα αποτελέσματα του «τριφυλλιού».

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη «έσπασε καρδιές». Μία από αυτές ήταν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αφού μπορεί ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ να μην κατέχει πια αυτή τη θέση, αλλά η αγάπη του για την ομάδα είναι δεδομένη. Μάλιστα, σχολίασε με τον δικό του τρόπο και την έκβαση του παιχνιδιού με μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

Μετά τη λήξη του ματς ανέβασε ένα story με τον Λουίτζι Λαμόνικα, ένα εκ των τριών διαιτητών της αναμέτρησης. Δείτε την έκφραση του Λαμόνικα που τα… λέει όλα:

Θυμίζουμε ότι πριν από μερικές μέρες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή του Alpha, «Τik Talk» και τον Αντώνη Σρόιτερ. Σε αυτή, ο κ. Γιαννακόπουλος μίλησε για τον Παναθηναϊκό, την προσωπική του ζωή, τις πολιτικές του τοποθετήσεις, αλλά και για κοινωνικά ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.

Εστίασε ιδιαίτερα στο μέλλον της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, αλλά και στα όσα συνέβησαν στην προηγούμενη μνημονιακή δεκαετία λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η φαρμακοβιομηχανία έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολη δεκαετία. Κυβερνήσεις πήρανε όλα τα αντίμετρα τα οποία υπήρχαν στην Ευρώπη, τα πετάξανε αν μου επιτρέπεται η έκφραση σε μία κατσαρόλα μέσα και μας τα σερβίρανε. Τώρα τελευταία έχουν καταλάβει την ανάγκη του να υπάρχει εγχώρια βιομηχανία φαρμάκου, αλλά στην ερώτησή σας για το αν η πανδημία έχει παίξει κάποιο ρόλο, δεν έχει παίξει κανένα ρόλο».

Αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον πατέρα του Παύλο που έχει φύγει από τη ζωή. «Η σχέση με τον πατέρα μου ήταν μία σχέση λατρείας και από τις δύο πλευρές μέχρι την τελευταία μέρα που «έφυγε». Ο Παναθηναϊκός εντάξει σε ένα οικογενειακό τραπέζι θα συζητηθούν τα πάντα, αλίμονο αν δεν συζητιόταν και ο Παναθηναϊκός», είπε χαρακτηριστικά.

Για την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, ανάμεσα σε άλλα, είπε: «Οι κύκλοι στη ζωή είναι για να ανοίγουνε και να κλείνουνε. Όντως από παιδάκι πήγαινα στο γήπεδο, με έπαιρνε και ο πατέρας μου και ο θείος μου, πηγαίναμε και βλέπαμε τον Παναθηναϊκό από μικρός, Παναθηναϊκός άρρωστος από μικρό παιδί, όταν αποφάσισε ο πατέρας μου και ο θείος μου να σταματήσουνε, ήταν υποχρέωσή μου να ασχοληθώ και εγώ με τον Παναθηναϊκό, ασχολήθηκα οκτώ χρόνια ήμουν πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ομάδας. Θεωρώ ότι ήταν κάποια πολύ ωραία χρόνια, ζήσαμε πάρα πολύ ωραίες στιγμές, συγκινήσεις πάρα πολύ έντονες, αλλά είναι κάτι το οποίο το είχα ανακοινώσει και από πέρσι ότι αυτό το πράγμα πρέπει να κλείσει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments