Lifestyle

Γιάννα Τερζή: Μίλησε για τη φιλία της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και για την επιστροφή της από την Αμερική

Γιάννα Τερζή: Μίλησε για τη φιλία της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και για την επιστροφή της από την Αμερική
Γιάννα Τερζή: Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The2Night Show» ήταν καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης, η γνωστής τραγουδίστρια.

Στο The2Night Show ήταν καλεσμένη η Γιάννα Τερζή η οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για τα χρόνια που έζησε στην Αμερική αλλά και τη γνωριμία της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η τραγουδίστρια δήλωσε: «Η Αμερική ήταν 9 χρόνια κι έχει περίπου 3,5 χρόνια που γύρισα. Έκανα ότι πιο κουλό έχει κάνει άνθρωπος. Πήρα την υπηκοότητα και γύρισα. Επέστρεψα γιατί μου είχε λείψει το σπίτι μου, οι δικοί μου και κουράστηκα να κυνηγάω αυτό το όνειρο. Μου έλειψε να αισθανθώ ότι έχω δίπλα μου πραγματικούς ανθρώπους. Είναι σκληρός αυτός ο χώρος. Δούλευα συνέχεια με άντρες σκληρούς κι επιτυχημένους. Δεν είχα κάποιον δικό μου πέρα από τον Δημήτρη Γιαννέτο.

Με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέναμε μαζί, ήμασταν συγκάτοικοι. Είναι ένα λαμπερό αστέρι. Έψαχνα συγκάτοικο, η Ηλιάνα είχε έρθει μόλις στην Αμερική κι είχαμε κοινή παρέα κι έτσι συγκατοικήσαμε. Πολλή ευχάριστη συγκατοίκηση. Τώρα έχουμε καιρό να βρεθούμε. Γύρισα στην Αθήνα λίγο στα χαμένα. Δεν ήρθα με πρόγραμμα, ήρθα συναισθηματικά για να μείνω στο σπίτι μου και να δω τους δικούς μου ανθρώπους. Βρήκα ένα στούντιο και μια ομάδα κι άρχισα να γράφω τραγούδια.

Το American Dream το έζησα σε μεγάλο βαθμό αλλά δεν έφτασα σε αυτό που ήθελα. Μέχρι να συνηθίσεις την νοοτροπία εκεί σου παίρνει χρόνο. Πήγα σε εποχή που ήθελαν να υπογράφουν με μικρότερους καλλιτέχνες κι εγώ ήμουν ήδη 27 όταν πήγα. Ήμουν πωλήτρια ρούχων και ρεσεψιόν σε στούντιο για δισκογραφικές εταιρίες. Γνώρισα καλλιτέχνες, μεγάλο ποσοστό του ονείρου μου έγινε πραγματικότητα. Τώρα η διεθνής καριέρα όχι δεν έγινε» είπε η Γιάννα Τερζή.

Το καινούργιο της τραγούδι με τον πατέρα της Πασχάλη Τερζή

Πρόκειται για μια πολύ ξεχωριστή και όμορφη συνεργασία την οποία αποκάλυψε η Γιάννα Τερζή που συνεργάστηκε δισκογραφικά με τον πατέρα της, Πασχάλη. Η γνωστή τραγουδίστρια πόσταρε μια κοινή φωτογραφία τους στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram, θέλοντας να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για αυτή την ιδιαίτερη συνεργασία με τον πατέρα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Επιτέλους! 🤗💫 Ένα τραγούδι γραμμένο για μένα και.. “Για σένα μόνο”! Περίμενα αυτή τη στιγμή από τότε που πρωτοτραγουδήσαμε μαζί.. και τώρα το μοιραζόμαστε και με όλο τον κόσμο! Έχω τεράστια χαρά! 🤗❤️ “Για Σένα Μόνο” Στίχοι: 🙋🏽‍♀️ Μουσική: 🙋🏽‍♀️ + @pademusic Αποκλειστικά από Δευτέρα 21/09 στο @dromos898fm, @cosmoradio_951 και σε επιλεγμένα ραδιόφωνα σε όλη την Ελλάδα & την Κύπρο #newsong #duet #newsingle Έρχεται από τη @minosemi_official

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yianna Terzi (@yiannaterzi) στις

Τίτλος του τραγουδιού «Για Σένα Μόνο», το οποίο κυκλοφόρησε επίσημα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, ενώ το επίσημο μουσικό βίντεο θα είναι διαθέσιμο στο YouTube channel της Γιάννας Τερζή τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου.

Δείτε ένα μικρό μέρος από το βίντεο κλιπ που θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη εβδομάδα:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Δευτέρα 🤩

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yianna Terzi (@yiannaterzi) στις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments