Video

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τρελοί πανηγυρισμοί για την υποδοχή του πρωταθλητή αδερφού του Κώστα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τρελοί πανηγυρισμοί για την υποδοχή του πρωταθλητή αδερφού του Κώστα
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο άσσος του NBA έστησε μια μικρή γιορτή στο αεροδρόμιο για να υποδεχτεί όπως πρέπει τον μικρό του αδερφό Κώστα, που κατάφερε αναδείχθηκε πρωταθλητής με τους Λέικερς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι περήφανος για τα αδέρφια του και το δείχνει. Η πορεία του μικρού του αδερφού Κώστα, στο NBA διαγράφεται λαμπρή, και έχει επιτυχίες. Ο Γιάννης λοιπόν μαζί με τον Θανάση, αποφάσισαν να το γιορτάσουν, τιμώντας τα κατορθώματα του μικρότερου αδερφού που κατάφερε να αναδειχθεί πρωταθλητής με τους Λέικερς. Έτσι έστησαν μια γιορτή υποδοχής στο Ελευθέριος Βενιζέλος και το γιόρτασαν…

Μόλις ο πρώτος από τα αδέρφια που φόρεσε δαχτυλίδι πρωταθλητή του ΝΒΑ, έκανε την εμφάνισή του στον εξωτερικό χώρο του αεροδρομίου, αποθεώθηκε από τον Γιάννη και τους υπόλοιπους, με τον «Greek Freak», να φωνάζει μεταξύ άλλων «Greek Champion» και «παιχταρά μου»!

Λίγα λόγια για τον Κώστα Αντετοκούνμπο

Ο Κώστας Εντουμπουίσι Αντετοκούνμπο (Kostas Ndubuisi Antetokounmpo), (Σεπόλια, 20 Νοεμβρίου 1997) είναι Έλληνας επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής νιγηριανής καταγωγής, ο οποίος αγωνίζεται ως πάουερ φόργουρντ για τους Λος Άντζελες Λέικερς και τη θυγατρική τους, Σάουθ Μπέι Λέικερς. Επιλέχθηκε στην 60η θέση του NBA Ντραφτ 2018 από τους Φιλαδέλφεια 76ερς και στη συνέχεια τα δικαιώματά του ανταλλάχθηκαν στους Ντάλας Μάβερικς. Παρακολούθησε και έπαιξε κολεγιακή καλαθοσφαίριση στις Ηνωμένες Πολιτείες για τους Ντέιτον Φλάιερς. Δύο από τους μεγαλύτερους αδελφούς του, ο Γιάννης και ο Θανάσης, αγωνίζονται στο NBA. Είναι ο πρώτος γεννημένος στην Ελλάδα αθλητής και πρώτος από την οικογένεια Αντετοκούνμπο, που κατάκτησε τον τίτλο του ΝΒΑ.

Ο πατέρας του, ο Τσαρλς, ήταν πρώην ποδοσφαιριστής στη Νιγηρία, ενώ η μητέρα του, η Βερόνικα, ήταν αθλήτρια του άλματος εις ύψος. Ο Τσαρλς πέθανε το Σεπτέμβριο του 2017, σε ηλικία 54 ετών. Ο μεγαλύτερος αδελφός του, Φράνσις, είναι επίσης επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Είναι νεότερος αδερφός του παίκτη του ΝΒΑ, Γιάννη και του επίσης παίκτη του ΝΒΑ, Θανάση. Είναι επίσης ο μεγαλύτερος αδελφός του Αλέξη. Ως νεαρός, ο Κώστας αναπτύχθηκε στις ακαδημίες του Φιλαθλητικού, στην ίδια ομάδα όπου αναπτύχθηκαν οι μεγαλύτεροι του αδερφοί, Γιάννης και Θανάσης.

Αφού ο μεγαλύτερος αδελφός του Γιάννης, επιλέχθηκε από τους Μιλγουόκι Μπακς, στο NBA Νραφτ 2013, ο Κώστας, μαζί με τους γονείς του και τον μικρότερο αδελφό του, Αλέξη, μετακόμισε στο Μιλγουόκι. Παρακολούθησε το λύκειο Ντομίνικαν, στο Γουάιτφις Μπέι του Ουισκόνσιν, όπου έπαιξε καλαθοσφαίριση λυκείου, κατά τη διάρκεια της πρωτοετούς και δευτεροετούς χρονιάς του. Ως δευτεροετής, οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση του πολιτειακού πρωταθλήματος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments