Αθλητισμός

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Θέλει το τρίποντο παρά τα προβλήματα

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Θέλει το τρίποντο παρά τα προβλήματα
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Ο Μάσιμο Καρέρα θέλει τη νίκη κόντρα στους "ασπρόμαυρους" παρά τα σημαντικά προβλήματα.

Μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων για τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Ο Μάσισμο Καρέρα προσπάθησε να προετοιμάσει όσο καλύτερα μπορούσε την ομάδα του παρά τα σημαντικά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει. Στα σταθερά προβλήματα των Γαλανόπουλου, Λιβάι Γκαρσία και Σιμάνσκι ήρθαν να προστεθούνε οι Ινσούα, Σιμόες και ο τιμωρημένος Πέτρος Μάνταλος.

Παράλληλα αμφίβολος για το ντέρμπι είναι ο Στράτος Σβάρνας καθώς προέχεται από συνεχόμενα παιχνίδια με την Εθνική ομάδα. Προβλήματα αντιμετώπιζε όλη την εβδομάδα και ο Έντερ Λόπεζ που έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα στην τελευταία προπόνηση και μπήκε κανονικά στην αποστολή. Ωστόσο είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα πάρει φανέλα βασικού με μόλις μια προπόνηση σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Οι επιλογές του Καρέρα σε πρόσωπα και σύστημα

Ο Ιταλός τεχνικός δοκίμασε χθες το 3-4-3, που δείχνει να έχει προβάδισμα για την διάταξη της «Ένωσης». Εφόσον προτιμηθεί αυτό το σύστημα, ο Τσιντώτας θα είναι στο τέρμα, οι Τσιγκρίνσκι, Χνιντ και Νεντελτσιάρου στόπερ, με τον Βασιλαντωνόπουλο δεξιά και τον Λόπες αριστερά.

Αν ο Πορτογάλος δεν κριθεί έτοιμος, ο Βασιλαντωνόπουλος θα πάει αριστερά και ο Παουλίνιο θα παίξει δεξιά. Σάκχοφ και Κρίστισιτς θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με τους Τάνκοβιτς, Λιβάγια και Ανσαριφάρντ στην επίθεση. Στην αποστολή πέρα από τους προαναφερθέντες βρίσκονται οι Αθανασιάδης, Λάτσι, Σβάρνας, Μιτάι, Αλμπάνης, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Μπότος, Ολιβέιρα και Χριστόπουλος.

Στην αντίπερα όχθη και ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει κάποια σοβαρά προβλήματα. Ο Άμπελ Φερέιρα θα έχει δύο αλλά βαρβάτες απουσίες, καθώς τραυματίες είναι οι Άνχελ Κρέσπο και Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο Πορτογάλος τεχνικός πάντως δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το πετυχημένο 3-4-3. Ο Ζίφκοβιτς θα είναι στο τέρμα, με τους Βαρέλα, Ίνγκασον και Μιχαηλίδη στόπερ, τους Μάτος και Γιαννούλη σε ρόλο ακραίων μπακ-χαφ, τον Σβαμπ με έναν εκ των Εσίτι ή Αουγκούστο στο κέντρο και μπροστά τους Ζίφκοβιτς, Τζόλη και Τσόλακ.

Στην αποστολή είναι επίσης και οι Πασχαλάκης, Ουαγκέ, Μιχάι, Περέιρα, Νινούα, Σφιντέρσκι, Μπίσεσβαρ και Μουργκ. Ο Αυστριακός δείχνει σε καλή κατάσταση και αναμένεται να πάρει χρόνο ως αλλαγή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments