Τεχνολογία

Αγορά smartphone: Αυτή είναι η αγαπημένη εταιρεία εκατομμύρια χρηστών

Αγορά smartphone: Αυτή είναι η αγαπημένη εταιρεία εκατομμύρια χρηστών
Αγορά smartphone: Η μελέτη αποκαλύπτει τις αλλαγές που έχουμε στην αγορά των κινητών τηλεφώνων.

Η Counterpoint Research δημοσίευσε την αναφορά για τις παγκόσμιες πωλήσεις smartphones σχετικά με τον Αύγουστο του 2020 και φαίνεται ότι το κενό που δημιουργεί η Huawei το καλύπτει η Samsung. Τελικά, αυτός ο χαμός από Galaxy A μοντέλα παίζει να βοήθησε την εταιρεία να αυξήσει το μερίδιο της.

Η νέα αναφορά της Counterpoint Research λοιπόν, αποκαλύπτει τις αλλαγές που έχουμε στην αγορά των φορητών συσκευών μας σε σχέση με τον μήνα Απρίλιο. Σύμφωνα με τα δεδομένα, η Samsung αύξησε το μερίδιό της κατά 2% φτάνοντας πλέον το 22% της αγοράς.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με το unboxholics, διεύρυνε τη διαφορά της με τη δεύτερη Huawei, αφού η κινεζική εταιρία σημείωσε πτώση 5% καταλήγοντας στο 16% ενώ η Apple παρέμεινε τρίτη με αμετάβλητο ποσοστό στο 12%, ενώ η Xiaomi σημείωσε άνοδο 3% φτάνοντας το 11%. Η κάθε ημέρα είναι διαφορετική.  Η  Samsung έκανε την επάνοδο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Επιπλέον, οι αυξανόμενες πολιτικές εντάσεις μεταξύ Κίνας και Ινδίας λειτούργησε υπέρ της Samsung για τους Ινδούς χρήστες, σημειώνοντας τον καλύτερο μήνα σε πωλήσεις από το 2018. Η Xiaomi αναμένεται να συνεχίσει να σημειώνει άνοδο, αφού έρχεται να καλύψει το κενό στην Ευρώπη που αφήνει το μειωμένο μερίδιο της Huawei.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments