Lifestyle

H Κιμ Καρντάσιαν έβαλε φόρεμα που αναδείκνυε το… στρινγκ της – Δείτε φωτογραφίες

H Κιμ Καρντάσιαν έβαλε φόρεμα που αναδείκνυε το… στρινγκ της – Δείτε φωτογραφίες
Οι φωτογραφίες της "τρέλαναν" τους ακολούθους της στο instagram.

Όταν θέλει η Κιμ Καρντάσιαν να προκαλέσει ξέρει πως να το κάνει. Άλλωστε δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο, όπως λέει σε πολλές περιπτώσεις ο θυμόσοφος λαός. Έτσι έγινε, όταν η εκρηκτική Κιμ αποφάσισε να φορέσει ένα αποκαλυπτικό φόρεμα για να αναδείξει τα νέα κομμάτια της συλλογής Givenchy. Το μαύρο φόρεμα είχε ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό το οποίο “τρέλανε” τους ακολούθους της στο Instagram μόλις ανέβασε τις φωτογραφίες.

Είχε ένα τεράστιο άνοιγμα στην πίσω πλευρά το οποίο ήταν τόσο μεγάλο ώστε να φαίνεται το κόκκινο στρίνγκ που φορούσε αφήνοντας την φαντασία να οργιάζει! Έτσι τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή όταν η τηλεπερσόνα φρόντισε να αναδείξει το κόκκινο G-string που φορούσε.

Πριν από λίγες ημέρες η Κιμ, η οποία ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 40α γενέθλιά της έκανε πρόβα τον φαντασμαγορικό και εντυπωσιακό τρόπο με τον οποίο θα διασκεδάσει. Έβαλε το σέξι ασημί μικροσκοπικό της μπικίνι και ξεπρόβαλλε μέσα από μια τεράστια τούρτα!

Η Κίμπερλι Νοέλ Καρντάσιαν ευρέως γνωστή ως Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ, είναι Αμερικανίδα τηλεοπτική περσόνα, επιχειρηματίας και μοντέλο, που έγινε ευρέως γνωστή από το 2007 και έπειτα. Έκτοτε έχει απασχολήσει σε μεγάλο βαθμό τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης καθώς και τα κοινωνικά δίκτυα, ενώ η συνολική της περιουσία έφτασε περίπου τα 325.000.000 δολάρια το 2018.

Γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου 1980 στο Λος Άντζελες. Είναι το δεύτερο παιδί του δικηγόρου Ρομπερντ Καρντάσιαν και της Κρις Τζένερ (το γένος Χούτον). Έχει τρία βιολογικά αδέλφια (Κόρτνεϊ, Κλοέ & Ρομπ) αλλά και δύο ετεροθαλείς αδελφές (Κένταλ & Κάιλι) από τον γάμο της μητέρας της με τον Μπρους Τζένερ. Έχει ρίζες από την Αρμενία, την Ολλανδία, την Αγγλία και την Σκωτία. Αποφοίτησε από το Λύκειο Μεριμάουντ (ένα ιδιωτικό ρωμαιοκαθολικό σχολείο θηλέων) και για πολλά χρόνια ήταν στενή φίλη και στυλίστας της Πάρις Χίλτον, γεγονός που της έφερε την αρχική διασημότητα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments