Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ο σοβαρός λόγος της αποχώρησης του Λέο Μάτος

ΠΑΟΚ: Ο σοβαρός λόγος της αποχώρησης του Λέο Μάτος
ΠΑΟΚ: Οι άνθρωποι της ομάδας δεν θα μπορούσαν παρά να σεβαστούν την επιθυμία του 34χρονου άσου, ο οποίος θέλει να αποχωρήσει από την Τούμπα.

Ο Λέο Μάτος αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βάσκο ντα Γκάμα ωστόσο ο λόγος δεν είναι ποδοσφαιρικός. Ο Μάτος επιθυμεί να συνεχίσει στην πατρίδα του την ποδοσφαιρική του καριέρα προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό του πατέρα του, ο οποίος αντιμετωπίζει την επάρατη νόσο και πριν λίγο καιρό υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Αυτός ήταν και ο λόγος του ταξιδιού του Βραζιλιάνου τον προηγούμενο μήνα στη χώρα του, όταν και απουσίαζε από τις υποχρεώσεις της ομάδας. Η Βάσκο ντα Γκάμα, η οποία εδρεύει στο Ρίο ντε Τζανέιρο του δίνει τη δυνατότητα να βρίσκεται δίπλα στον πατέρα του. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσαν παρά να σεβαστούν την επιθυμία του 34χρονου άσου, ο οποίος θέλει να αποχωρήσει από την Τούμπα. Μάλιστα, ο παίκτης θα αμειφθεί με λιγότερα χρήματα από αυτά, που παίρνει στον Δικέφαλο.

Όλα δείχνουν Βραζιλία

Το προηγούμενο διάστημα, όταν ακόμα ήταν πάνω στο τραπέζι οι συζητήσεις για το μέλλον του στην Τούμπα, ο Λέο Μάτος είχε κάνει κάποιες επαφές με ομάδες από την πατρίδα του, μάλιστα σύμφωνα με τα όσα είχε πει ο ίδιος «ήμουν πολύ κοντά στο να συμφωνήσω με μεγάλη ομάδα της Βραζιλίας». Η Βάσκο ντα Γκάμα, σύμφωνα με βραζιλιάνικα ΜΜΕ, κινήθηκε για την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού του ΠΑΟΚ, ο οποίος στο μεταξύ άρχισε να παίζει βασικός σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, αλλά από την στιγμή που βρέθηκε ομάδα στη Βραζιλία συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του εκεί για τα επόμενα δύο χρόνια.

To θέμα συζητήθηκε σε επαφή που είχε ο Μάτος με τον Ιβάν Σαββίδη (όπως και πριν από μερικές εβδομάδες), αλλά και ανάμεσα σε οπαδούς της Βάσκο, μέσω του Instagram, με τον 34χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος σε μια από τις απαντήσεις του έγραψε: «Έρχομαι»! Θυμίζουμε ότι ο Μάτος έχει αγωνιστεί ξανά στη Βραζιλία για λογαριασμό της Φλαμένγκο.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία που δείχνει την απάντηση του Μάτος στους Βραζιλιάνους οπαδούς:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments