Αθλητισμός

Πόρτο Ολυμπιακός: Απίθανη η συμμετοχή Καμαρά στο ματς της Τρίτης

Πόρτο Ολυμπιακός: Απίθανη η συμμετοχή Καμαρά στο ματς της Τρίτης
Πόρτο Ολυμπιακός: Ο μέσος από τη Γουινέα είναι απίθανο να παίξει στο ματς της ερχόμενης εβδομάδας.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε στη σύνθεσή του τον Μαντί Καμαρά την Τετάρτη το βράδυ (21 Οκτωβρίου), στην πρεμιέρα των αγωνιστικών υποχρεώσεών του στη φάση των ομίλων του Champions League, απέναντι στη γαλλική Μαρσέιγ.

Ο αμυντικός μέσος από τη Γουινέα έχει θετικός στον κορωνοϊό. Εξάλλου, η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe» και ο δημοσιογράφος Ματιέ Γκρεγκουάρ ανέφεραν πως ο παίκτης των «ερυθρόλευκων» ήταν θετικός στον ιό, με τον Ολυμπιακό να επιβεβαιώνει πως ο Μαντί Καμαρά ήταν επιβεβαιωμένο κρούσμα. Αυτό σημαίνει πως ο μέσος από τη Γουινέα είναι απίθανο να παίξει στο ματς της Τρίτης (27 Οκτωβρίου) ενώ σε νέα τεστ θα υποβληθούν όλα τα μέλη της ομάδας του Ολυμπιακού αύριο Σάββατο (24 Οκτωβρίου).

Ο Ολυμπιακός με ανεβασμένη διάθεση έπειτα από τη νίκη επί της Μαρσέιγ, έχει στρέψει όλη την προσοχή της στο ματς της ερχόμενης εβδομάδας με την Πόρτο στο «Ντραγκάο», μετά και την αναβολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αλλά ο Μαντί Καμαρά είναι απίθανο να είναι διαθέσιμος αν και είναι ασυμπτωματικός. Αυτό σημαίνει πως πολύ δύσκολα θα τεθεί στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς αφού σε τόσο λίγες μέρες μοιάζει αδύνατο να έχει απαλλαγεί από τον κορωνοϊό.

Νέα τεστ κορωνοϊού στον Ολυμπιακό 

Θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως η ζημιά για τον Αφρικανό άσο έγινε στο ταξίδι του στη Γουινέα, παρότι στο τεστ που έκανε επιστρέφοντας βγήκε αρνητικός και συμμετείχε στις υποχρεώσεις της ομάδας. Όμως στη νέα εξέταση πριν το ματς με τη Μαρσέιγ έβγαλε θετικό δείγμα. Στο μεταξύ, το Σάββατο όλα τα μέλη της ελληνικής ομάδας θα υποβληθούν σε νέο τεστ για τον κορωνοϊό γιατί υπάρχει ανησυχία για την περίπτωση που ο Καμαρά έχει κολλήσει κάποιον συμπαίκτη του.

Και επειδή είναι πλέον πολλά τα παραδείγματα που ο κορωνοϊός «εμφανίζεται» στις εξετάσεις ενός παίκτη με καθυστέρηση, ανησυχούν στο λιμάνι μήπως ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής από τη Γουινέα που αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος πρόλαβε να κολλήσει κάποιον συμπαίκτη του μέχρι να μπει σε καραντίνα. Αν όλα πάνε καλά και ο Καμαρά είναι η μοναδική απουσία, όλα δείχνουν πως ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα αλλάξει τακτική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments