Αθλητισμός

Σισέ οπαδοί Ολυμπιακού: Κόντρα του πρώην «πράσινου» με «ερυθρόλευκους» στο Twitter

Σισέ οπαδοί Ολυμπιακού: Κόντρα του πρώην «πράσινου» με «ερυθρόλευκους» στο Twitter
Σισέ οπαδοί Ολυμπιακού: Ο παλαίμαχος Γάλλος φορ είχε καβγά με φίλους των «ερυθρόλευκων» στο Twitter που παρεξηγήθηκαν με το σχόλιο του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού για τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Τα social media πολλές φορές καταλήγουν να είναι ένα μέρος που άνθρωποι με διαφορετικές αντιλήψεις ή οπτικές «πλακώνονται» μεταξύ τους. Αυτό συνέβη και με τον Τζιμπρίλ Σισέ και με φίλο ή φίλους του Ολυμπιακού που διατηρούν στο Twitter λογαριασμό με το όνομα «Olympiakos France». Ο αγαπημένος της εξέδρας του Παναθηναϊκού σχολίασε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ για την πρώτη αγωνιστική του Champions League και παρέθεσε την άποψή του για τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Σισέ υποστήριξε ότι δεν έκανε και το τέλειο παιχνίδι με αποτέλεσμα ο φίλος (ή οι φίλοι) του Ολυμπιακού να παρεξηγηθεί και να ακολουθήσει ένας μεγάλος κύκλος ανταλλαγής μηνυμάτων. Διαβάστε παρακάτω τους διαλόγους:

«Ο Βαλμπουενά έκανε ένα καλό παιχνίδι, αλλά δεν ήταν κάτι τρομερό. Έπαιζε στην έδρα του κόντρα στην πρώην του ομάδα, όποτε είχε παραπάνω πλεονεκτήματα από τους Τοβέν – Παγέτ. Ο Παγέτ ήταν σε κακή φόρμα σε σχέση με τον Βαλμπουενά που τα πάει πολύ καλά στην Ελλάδα, γιατί είναι πιο εύκολο από το να παίζεις στη Γαλλία». Αυτό που ακολούθησε ήταν ένα προσβλητικό μήνυμα από τον φίλο του Ολυμπιακού: «Σας ευχαριστούμε για την κριτική σας Djibril Cisse! Συνεχίστε να ασχολείστε με τη μουσική και να φοράτε φούστες, είναι καλύτερα για εσάς.»

Στη συνέχεια, ο Σισέ βγήκε στην αντεπίθεση: «Θέλετε μια υπενθύμιση των στατιστικών μου στην Ελλάδα;» Έπειτα, ηρέμησαν τα πνεύματα με τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς να απαντούν:

«Σεβόμαστε τον Σισέ, όμως, σεβόμαστε περισσότερο τον Βαλμπουενά. Εκείνος κάνει εκπληκτικά πράγματα σε προχωρημένη ηλικία. Άλλοι θα άραζαν σε πισίνες (σ.σ. σπόντα σε Σισέ)».

Στη συνέχεια ο Σισέ απάντησε ξανά: «Ξανασκέψου το. Έχω τεράστιο σεβασμό για τον Ματιέ. Χθες είχε έναν καλό αγώνα. Αλλά συγνώμη και πάλι δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο. Γι’ αυτό μην αναφέρεστε στον σεβασμό» Λιτά απάντησε η ερυθρόλευκη πλευρά ξανά: «Γιατί απλά να μην παραδεχθούμε ότι ήταν καλός;» Ο Σισέ έβαλε αυτή τη φορά «τελεία» στην κουβέντα: «Παρακολούθα προσεκτικά, πριν μιλήσεις».

Δείτε τους διαλόγους που έγιναν στο Twitter ανάμεσα σε Σισέ και τους φίλους του Ολυμπιακού:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments