Video

Αυτός είναι ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη

Αυτός είναι ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη
Νικόλας Βαρθακούρης: Με το ψευδώνυμο «good job nicky» και μια δυναμική μπαλάντα, ο γιος των δύο καλλιτεχνών μας συστήνεται στην πρώτη του μουσική δουλειά.

Ο Βενιαμίν του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη μεγάλωσε και διάλεξε τον δρόμο της μουσικής. Ο Νικόλας Βαρθακούρης συστήνεται στο ευρύ κοινό με μια μπαλάντα σε αγγλικό στίχο και το ψευδώνυμο «good job nicky». Το τραγούδι έχει τίτλο «January 8th», και αποκαλύπτει μία ενδιαφέρουσα καλλιτεχνική φύση.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου:

«O ταλαντούχος και αινιγματικός 24χρονος καλλιτέχνης good job nicky, με το ξεχωριστό του παρουσιαστικό, στιλ και αισθητική, έρχεται να ταράξει τα νερά τόσο με το συγκλονιστικό δισκογραφικό ντεμπούτο του με τίτλο «January 8th»που κυκλοφορεί σήμερα από την Cobalt Music, όσο και με το καθηλωτικό βίντεο που το συνοδεύει.

Ο good job nicky που υπογράφει εξ ολοκλήρου τον αγγλικό στίχο και μέρος της σύνθεσης (μαζί με τον καλό του φίλο Ερμή Γεραγίδη), δέχτηκε από μικρός έντονες καλλιτεχνικές επιρροές μέσα στο οικογενειακό του περιβάλλον, ανοίγοντας τώρα τον δικό του προσωπικό μουσικό δρόμο, που αναφέρεται στις παγκόσμιες τάσεις και φαντάζει εντελώς πρωτότυπος για τα ελληνικά πράγματα».

Δείτε το βίντεο σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Σταματιάδη, φωτογραφία Γιάννη Μιχελόπουλου και επιμέλεια Μιχάλη Παπανικολάου:

Τα χνάρια του πατέρα του και καταξιωμένου τραγουδιστή, Γιάννη Πάριου, αποφάσισε να ακολουθήσει ο Νικόλας Βαρθακούρης. Ο μικρότερος από τους δύο γιους του από το γάμο του με τη Σοφία Αλιμπέρτη, κάνει τα δειλά – δειλά βήματα στο χώρο του τραγουδιού και μας παρουσιάζει το πρώτο τραγούδι του συνοδευόμενο από ένα εντυπωσιακό video clip.

Δίπλα του βρίσκεται φυσικά η οικογένειά του, που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Ο Χάρης Βαρθακούρης, μάλιστα, έσπευσε να μοιραστεί τη χαρά του με τους διαδικτυακούς φίλους του δημοσιεύοντας μια φωτογραφία και γράφοντας με καμάρι: “Αυτός είναι ο μικρός μου αδερφός. Good job Nicky”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments