Video

Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε περιστατικό με σεξ που έγινε στο Survivor

Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε περιστατικό με σεξ που έγινε στο Survivor
Σάκης Τανιμανίδης Survivor: O παρουσιαστής δεν προσδιόρισε πότε έγινε και σε ποιον κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Φάνη Λαμπρόπουλου και του Νικόλα Ράπτη «Χιούστον το λύσαμε» μαζί με την σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα. Μεταξύ άλλων μίλησε για το Survivor και αποκάλυψε πως υπήρξε περιστατικό με σεξ. Ο παρουσιαστής του δεν προσδιόρισε πότε έγιναν και σε ποιον κύκλο του παιχνιδιού οι ερωτικές περιπτύξεις.

Όπως είπε ήταν σχετικά εύκολο αυτό, καθώς υπήρχαν αρκετές εξωτερικές τοποθεσίες στις οποίες μπορούσε να συμβεί, αφού δεν καλυπτόταν όλος ο χώρος από τις κάμερες. Παράλληλα τόνισε πως δεν κάπνιζαν στο Survivor.

Tι θα γίνει φέτος με το Survivor:

Oι επαφές του Τούρκου παραγωγού με τους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ απέδωσαν τελικά καρπούς, με αποτέλεσμα το «Survivor» να επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για τέταρτη χρονιά. Το ριάλιτι επιβίωσης θα πάρει επακριβώς τη θέση που έχει σήμερα το «Big Brother» και θα μεταδίδεται καθημερινά 11:00 – 1:00 το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινό», τα κάστιγνκ για τη νέα σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει και η παραγωγή του Τούρκου παραγωγού καλεί τα άτομα που είχαν δηλώσει συμμετοχή στο προηγούμενο «Survivor» για τις θέσεις των μαχητών, μιας και τότε ο αριθμός των δηλώσεων ήταν αρκετά μεγάλος.

«Με αυτούς που δεν πέρασαν στα προηγούμενα Survivor, η παραγωγή έχει εκ νέου επικοινωνία, καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων ήταν τεράστιος. Οπότε πηγαίνουν σε εκείνη τη λίστα που έχουν και σου λένε αν θέλεις να δοκιμάσεις φέτος. Θυμάμαι τότε που είχα πάει στη Χαλκιδική και όσους συναντούσα μου έλεγαν αν μπορώ να βάλω μέσον για να τους πάρουν στο ριάλιτι. Και τους έλεγα ότι είμαι σε άλλο κανάλι, αλλά κάτι θα προσπαθήσω να κάνω» ανέφερε με χιούμορ η Φαίη Σκορδά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments