Lifestyle

Ποιος Μέσι; Ο γιος του Σάββα Θεοδωρίδη κάνει απίθανα πράγματα με την μπάλα

Ποιος Μέσι; Ο γιος του Σάββα Θεοδωρίδη κάνει απίθανα πράγματα με την μπάλα
Γιος Σάββα Θεοδωρίδη: Η Δούκισσα Νομικού με ένα βιντεάκι αποκάλυψε το ταλέντο του συζύγου της.

Ο σύζυγος της Δούκισσας Νομικού, Δημήτρης Θεοδωρίδης, είχε την ονομαστική του εορτή πριν από τρεις ημέρες και το γνωστό μοντέλο του ευχήθηκε με ένα βίντεο που δεν περιμέναμε.

Με αφορμή τη μεγάλη γιορτή του Αγίου Δημητρίου, η Δούκισσα Νομικού εξέφρασε ανοιχτά την αγάπη της για τον άνδρα της ζωής της και γιο του Σάββα Θεοδωρίδη ο οποίος είχε την τιμητική του. Μάλιστα, η παρουσιάστρια απέφυγε να δημοσιεύσει κάποια κοινή τους φωτογραφία και προτίμησε να αναρτήσει ένα βίντεο του Δημήτρη της στο οποίο έπαιζε με μια μπάλα και έκανε πολλά κόλπα θυμίζοντας ποδοσφαιριστή.

Η Δούκισσα Νομικού έδειξε λοιπόν, το ταλέντο του αγαπημένου της και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης εντυπωσιάζει κάνοντας κόλπα με την μπάλα. «Χρόνια πολλά, Δημήτρη μου», έγραψε για λεζάντα η Ελληνίδα παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο, βραβευμένη ως Σταρ Ελλάς 2007. Και αμέσως οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους ενώ στο βίντεο, που τράβηξε η ίδια, ακούγεται και ο ενθουσιασμένος μικρός Σάββας, ο πρωτότοκος γιος του ζευγαριού, που παρακολουθούσε τον μπαμπά του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Χρόνια πολλά Δημήτρη μου 🥳⚽️❤️ #happynameday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις

Το καλοκαίρι του 2014 ξεκίνησε τη σχέση της η Δούκισσα Νομικού με τον επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδωρίδη και στις 10 Ιουνίου 2017 παντρεύτηκαν στη Μύκονο. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά: τον Σάββα ο οποίος γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου του 2018 και την Αναστασία η οποία είναι γεννημένη στις 26 Σεπτεμβρίου του 2019. Οι δύο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στη Μύκονο, πριν από έξι χρόνια.

Για αυτό και το νησί των Ανέμων αποτελεί για εκείνους τον αγαπημένο τους προορισμό και από τότε περνούν εκεί το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους, όπου ο νεαρός επιχειρηματίας διατηρεί και σπίτι. «Όλα τα ωραία γίνονται ξαφνικά, εκεί που δεν το περιμένεις, σε timing που λες ότι είναι πολύ ωραίο που είμαι αφοσιωμένη στη δουλειά μου», είχε δηλώσει η Δούκισσα Νομικού στην εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου. Αν και στην αρχή το ζευγάρι στην αρχή απέφευγε τους παπαράτσι, στη συνέχεια αποφάσισε να μην κρύβεται μολονότι συνέχισε να κρατά χαμηλούς τόνους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments