Αθλητισμός

Καμαρά Ολυμπιακός: Εν αναμονή των αποτελεσμάτων ενόψει Σίτι

Καμαρά Ολυμπιακός: Εν αναμονή των αποτελεσμάτων ενόψει Σίτι
Καμαρά Ολυμπιακός: Ο «ερυθρόλευκος» αμυντικός μέσος έχει διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό.

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση στον Ολυμπιακό για το παιχνίδι με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι (3/11), για τον Γ’ όμιλο του Champions League. Οι “ερυθρόλευκοι” ωστόσο, έχουν να αντιμετωπίσουν τα θετικά κρούσματα κορωνοϊού που έχουν επιβεβαιωθεί στην ομάδα. Συγκεκριμένα, περιμένουν τα αποτελέσματα των τεστ των παικτών, που υποβλήθηκαν χθες.

Μεταξύ αυτών και ο Μαντί Καμαρά. Ο διεθνής μέσος συνεχίζει να κάνει ατομικό πρόγραμμα σπίτι του, καθώς βρίσκεται σε καραντίνα αφού έχει διαγνωστεί θετικός στον ιό και ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει με αγωνία αν θα βγει αρνητικό το τεστ, ώστε να μπορεί να υπολογίζει τον 23χρονο για τον αγώνα τους “πολίτες” στο Μάντσεστερ.

Τονίζεται πως η ομάδα του Πειραιά μετράει τρία κρούσματα κορωνοϊού. Τους Καμαρά, Μπα και Σουντανί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, oι υπεύθυνοι της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και της τεχνικής ηγεσίας, διερεύνησαν το πως κόλλησαν τον ιό οι τρεις ποδοσφαιριστές και κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ήταν μάλλον αναπόφευκτο. Η αρχή της έρευνας ξεκίνησε από τον Μαντί Καμαρά που αποτέλεσε και το πρώτο χρονικά κρούσμα των τελευταίων ημερών. Ο διεθνής από τη Γουινέα μέσος, κόλλησε κορωνοϊό στο διάστημα που βρέθηκε στο εξωτερικό για υποχρεώσεις με την Εθνική του ομάδα. Ο μέσος του Ολυμπιακού δεν μπορούσε να το… αποφύγει, παρά μόνο αν δεν είχε κληθεί ή δεν είχε πάει για να ενσωματωθεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Η συνέχεια ήταν λίγο – πολύ αναμενόμενη. Ο Μπα κόλλησε από τον Καμαρά, επειδή κάνουν παρέα κάθε μέρα. Όσο για τον Σουντανί, πέρα από το γεγονός ότι κάνει κι αυτός παρέα με τους προαναφερθέντες, κάθεται δίπλα τους και στα αποδυτήρια, όπου οι ποδοσφαιριστές έχουν συγκεκριμένες θέσεις. Η θέση του είναι διπλανή με εκείνες του Καμαρά και Μπα, οπότε δεν ήταν δύσκολο να κολλήσει κι αυτός τον ιό. Έτσι, οι τρεις συμπαίκτες, αλλά και φίλοι πέρασαν την περιπέτεια του κορωνοϊού και τώρα είναι στη φάση της θεραπείας. Να θυμίσουμε ότι πριν από τους τρεις, την ίδια περιπέτεια υγείας είχαν περάσει Ρούμπεν Σεμέδο, Μαξ Λοβέρα και Μάριος Βρουσάι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments