Τεχνολογία

iPhone 12 mini: Φορτίζει πιο αργά από τα υπόλοιπα μέσω MagSafe

iPhone 12 mini: Φορτίζει πιο αργά από τα υπόλοιπα μέσω MagSafe
iPhone 12 mini: Το μικρότερο iPhone έχει διαφορετικούς κανόνες φόρτισης από τα υπόλοιπα «αδερφάκια» του.

Το iPhone 12 mini έχει μία ιδιαιτερότητα σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα iPhone 12, όσον αφορά την MagSaf φόρτιση. Και ενώ αυτός είναι ο νέος καινοτόμος τρόπος φόρτισης, που αποτελεί το μέλλον για την Apple, το μικρότερο από τα «αδερφάκια» φαίνεται να φορτίζει πιο αργά.

Μέσα από μια ανανέωση στη σελίδα υποστήριξης της Apple, φαίνεται πως ισχύουν διαφορετικοί κανόνες φόρτισης για το iPhone 12 mini, καθώς ανακαλύφθηκε πως φορτίζει πιο αργά από τα υπόλοιπα “αδερφάκια” του, όπως αναφέρει το unboxholics.com.

Συγκεκριμένα, το MacRumors και το The Verge μεταδίδουν ότι τόσο τα iPhone 12, iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max αγγίζουν τα 15W ταχύτητας φόρτισης μέσω MagSafe, αλλά η Apple φαίνεται πως έχει περιορίσει το iPhone 12 Mini στα 12W.

Τους λόγους πίσω από αυτόν τον περιορισμό δεν τους γνωρίζουμε ακόμη, ωστόσο φορτίζει γρηγορότερα από τα να αφήσετε σε έναν συμβατικό Qi ασύρματο φορτιστή, ο οποίος φτάνει τα 7.5W. Επίσης, είναι παράξενο το όλο γεγονός μιας και το iPhone 12 mini φέρει τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά με το iPhone 12, απλά σε μικρότερο μέγεθος.

Η Apple ετοιμάζει τη δική της μηχανή αναζήτησης

Η Apple ενισχύει τις προσπάθειές της να αναπτύξει τη δική της μηχανή αναζήτησης καθώς οι αμερικανικές Αρχές περί μονοπωλίου απειλούν τις πληρωμές δισεκατομμυρίων που κάνει η Google για να εξασφαλίσει την κύρια θέση της στα iPhone. Σε μία αλλαγή που πρόσεξαν λίγοι στην τελευταία έκδοση του λογισμικού του iPhone, στο iOS 14, η Apple ξεκίνησε να δείχνει τα δικά της αποτελέσματα αναζήτησης και links απευθείας σε websites όταν οι χρήστες αναζητούσαν κάτι από την home screen τους.

Αν η Apple αποφασίσει να προχωρήσει μόνη της στον κόσμο της ψηφιακής αναζήτησης, θα είναι σίγουρα μία πολύ δύσκολη προσπάθεια. Η Google διαθέτει χρόνια εμπειρίας και δεδομένων που βελτιώνουν συνέχεια τη μηχανή αναζήτησής της, ενώ άλλες εταιρίες όπως η Microsoft δεν είχε ιδιαίτερη τύχη με το Bing. Βέβαια η Apple είναι ένα εντελώς διαφορετικό κεφάλαιο καθώς αν καταφέρει να εντάξει το Apple Search στο οικοσύστημα της τότε θα καταφέρει να κερδίσει τους χρήστες της δημιουργώντας ένα πλήγμα στην Google.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments