Αθλητισμός

Ουσεϊνού Μπα: Στα «ραντάρ» της Μίλαν

Ουσεϊνού Μπα: Στα «ραντάρ» της Μίλαν
Ουσεϊνού Μπα: Ενδιαφέρον από την Μίλαν για τον παίκτη του Ολυμπιακού που εντυπωσιάζει με τις καλές του επιδόσεις.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον και ξένων ομάδων αλλά όπως φάνηκε και στην πρόσφατη μεταγγραφική περίοδο, ο Πειραιάς δεν παραχωρεί τους πολύτιμους ποδοσφαιριστές αν δεν κλείσει κάποια άκρως συμφέρουσα συμφωνία. Ένας τέτοιος παίκτης είναι και ο Ουσεϊνού Μπα. Ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να αναλάβει και πάλι τα καθήκοντά του στον αγωνιστικό χώρο, καθώς ξεπέρασε τον κορωνοϊό, χωρίς προβλήματα. Μέσω του Ολυμπιακού, κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Σενεγάλης και το όνομά του συζητείται έντονα στη μεταγραφική αγορά, όπως αναφέρει το ΦΩΣ.

Μάλιστα, μία από τις ομάδες που θεωρείται πιθανό να ασχοληθούν με τον 25χρονο στόπερ είναι η Μίλαν, η οποία παρακολουθεί την περίπτωσή του και εξετάζει το αν θα προχωρήσει στο επόμενο βήμα για την απόκτησή του κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Μπα αναμένεται σύντομα να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, με βελτιωμένες ετήσιες απολαβές. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν αποδείξει πως μόνο με μία πραγματικά συμφέρουσα πρόταση παραχωρούν τα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας.

Τα μεταγραφικά σενάρια για τον Ολυμπιακό – Ενίσχυση της άμυνας ψάχνουν οι ερυθρόλευκοι

Σε άλλα νέα της ομάδας, φαίνεται πως οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν ενίσχυση στην άμυνα και κοιτάζουν την περίπτωση του Ουές.  Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξιός πλάγιος αμυντικός για τον ΟΦΗ, ο Αμπντούλ Ραχμάν Ουές είναι στα μεταγραφικά πλάνα του Ολυμπιακού.

Και παρότι μπορεί να απέχουμε ακόμα από τη νέα μεταγραφική περίοδο, ήδη ξεκίνησαν τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια για τους «ερυθρόλευκους» που αφορούν μάλιστα, παίκτη του ΟΦΗ, τον οποίο αντιμετωπίζει σήμερα Κυριακή (8 Νοεμβρίου) στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, οι Πειραιώτες έχουν βάλει στο… μάτι τον διεθνή 22χρονο δεξιό μπακ, Αμπντούλ Ραχμάν Ουές. Να αναφέρουμε πως ο νεαρός ακραίος αγωνίστηκε στην Κ17 του Παναθηναϊκού και στα 18 του μετακόμισε στη Μπρέντφορντ, για να επιστρέψει μετά από έναν χρόνο στην Ελλάδα για τον Πλατανιά. Μετά από τρία χρόνια στα Χανιά, ο ΟΦΗ τον απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι κι έχει ήδη κερδίσει φανέλα βασικού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments