Αθλητισμός

Πάνος Αρμενάκας: Από τον Παναθηναϊκό στη Ζούλτε Βάρεγκεμ

Πάνος Αρμενάκας: Από τον Παναθηναϊκό στη Ζούλτε Βάρεγκεμ
Πάνος Αρμενάκας: Το restart στην καριέρα του καλείται να κάνει ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού».

Ήρθε στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό από το Βέλγιο, ως το next big thing που θα προσφέρει λύσεις. Ωστόσο, οι εμφανίσεις του διέψευσαν τις προσδοκίες και τον οδήγησαν στην πόρτα της εξόδου. Ο λόγος για τον Πάνο Αρμενάκα, ο οποίος καλείται να αφήσει πίσω το παρελθόν του και να κάνει μια νέα αρχή στο Βάρεγκεμ.

Ο 22χρονος πλάγιος μέσος, ήρθε στη Λεωφόρο τον Ιανουάριο του 2019 υπογράφοντας συμβόλαιο για 2,5 χρόνια. Ωστόσο, δεν έπεισε καθόλου και μετά από ένα χρόνο έμεινε ελεύθερος. Έτσι, εντάχθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Ροζελάρε, η οποία χρεοκόπησε. Αυτό βέβεαια του βγήκε σε καλό αφού τελικά υπέγραψε συμβόλαιο 1+1 με την Ζούλτε Βάρεγκεμ του Βελγίου.

Ο νεαρός δοκιμάστηκε για 8 εβδομάδες στον βελγικό σύλλογο, έπεισε τον Φράνκι Ντουρί πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας και έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες. Εκεί θα αγωνίζεται με συμπαίκτη τον μπακ Νίκο Καινούργιο.

«Πέρασα δύσκολα τη περσινή σεζόν στον Παναθηναϊκό»

Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε στον Παναθηναϊκό και ανέφερε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτο από τον Γιώργο Δώνη, καθώς περίμενε να τού δοθούν περισσότερες ευκαιρίες.

«Δεν ήταν κάποια σπουδαία εμπειρία για μένα. Έκανα προπονήσεις κάθε μέρα με σπουδαίους παίκτες που βλέπεις στο Champions League και όταν πήρα την ευκαιρία μου τα πήγα καλά. Δεν δόθηκαν, πάντως, πολλές ευκαιρίες με βάσει όσα μπορεί να κάνει κάποιος στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δίνονταν για θέματα εκτός γηπέδου» τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφέρθηκε επίσης και στις επιλογές που είχε μέχρι στιγμής στη μεταγραφική περίοδο (πριν υπογράψει στην Ροζαλάρε): «Υπήρχαν και άλλες επιλογές από την Ευρώπη και την Αυστραλία, αλλά τούτη ήταν μια καλή ευκαιρία για πάρω χρόνο παίζοντας σε καλό επίπεδο. Θεωρώ ότι εάν προπονούμαι καλά, από την στιγμή που ο προπονητής μου έχει πει πολλές φορές ότι είμαι ένα σημαντικό μέλος της ομάδας, τότε θα πάρω χρόνο συμμετοχής. Ελπίζω ότι θα είναι μια μεγάλη χρονιά… Άλλωστε, πολύς κόσμος σε παρακολουθεί στην Ευρώπη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments