Αθλητισμός

Δώνης Μακάμπι: Γιατί στο Κορωπί νοιάζονται για την πορεία του στην ισχυρότερη ομάδα του Ισραήλ

Δώνης Μακάμπι: Γιατί στο Κορωπί νοιάζονται για την πορεία του στην ισχυρότερη ομάδα του Ισραήλ
Δώνης Μακάμπι: Γιατί στο Κορωπί νοιάζονται για την πορεία του στην ισχυρότερη ομάδα του Ισραήλ

Ο Λάζλο Μπόλονι ανέλαβε και με τη… βούλα από το μεσημέρι της Δευτέρας (19 Οκτωβρίου) τα ηνία του Παναθηναϊκού, υπογράφοντας συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022. Και πλέον έχει μπροστά του, πάρα πολλή δουλειά, προκειμένου να μπορέσει να βάλει σε μία (αγωνιστική) σειρά τους «πράσινους» που μετρούν μόλις δύο βαθμούς στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια τους στη φετινή Super League.

Το «σοκ» του Παναθηναϊκού ήταν μεγάλο καθώς το σερί των νικών του σταμάτησε το βράδυ του Σαββάτου (7 Νοεμβρίου) από τον πολύ καλό Ατρόμητο, ο οποίος όχι μόνο «εγκλώβισε» το «τριφύλλι» με την εξαιρετική αμυντική τακτική του, αλλά στο τέλος τους έριξε κι ένα… νοκ-άουτ «χτύπημα» με κεφαλιά του Χριστοδουλόπουλου (στο 88ο λεπτό), σε σημείο που δεν μπορούσαν πλέον να αντιδράσουν οι γηπεδούχοι, φεύγοντας με ένα μεγάλο «διπλό» από το ΟΑΚΑ (1-0), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Ποιοι και γιατί από το Κορωπί τσεκάρουν Μακάμπι και Γιώργο Δώνη;

Η αρχική αισιοδοξία και η διάθεση για αλλαγή έχουν παραμερισθεί με τα πρώτα προβλήματα να κάνουν την εμφάνισή τους. Σύμφωνα μάλιστα, με πληροφορίες από την καθημερινή αθλητική εφημερίδα SPORTDAY, στο Κορωπί «κοιτάζουν» έναν παλαιότερο προπονητή τους και νοιάζονται για την πορεία του Γιώργου Δώνη στην ισχυρότερη ομάδα του Ισραήλ έχοντας κατακτήσει συνολικά 21 πρωταθλήματα Ισραήλ, 23 κύπελλα Ισραήλ και δύο κύπελλα πρωταθλητριών Ασίας, τη Μακάμπι.

Μετά από πέντε αγώνες, η ομάδα του βρίσκεται σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από την πρώτη του πίνακα μιας και στο Τελ Αβίβ έχουν την πολυτέλεια για ενίσχυση τον Ιανουάριο. Για αυτό, κάποιοι παίκτες του «τριφυλλιού» φαίνεται πως θα ήθελαν να μάθουν τη βούληση του Γιώργου Δώνη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος μόνο πρόβλημα δεν θα είχε εάν συναντούσε εκ νέου τον κόουτς. Θεωρεί άλλωστε, ότι τον βοήθησε σημαντικά.

Κάτι ανάλογο μπορεί να σκέφτεται και ο Γιάννης Μπουζούκης. Ίσως και άλλος παίκτης. Και μπορεί να είναι τυχαία τα ονόματα, σύμφωνα με τη SPORTDAY, αλλά ίσως και όχι, καθώς εικάζεται πως ότι άρχισαν να δημιουργούνται τάσεις φυγής στο Κορωπί και κάποιοι σκέφτονται τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments