Αθλητισμός

Μαρτίνς Ολυμπιακός κορωνοϊός: Εκνευρισμένος με τους παίκτες που πήγαν στο πάρτι ξενοδοχείου

Μαρτίνς Ολυμπιακός κορωνοϊός: Εκνευρισμένος με τους παίκτες που πήγαν στο πάρτι ξενοδοχείου
Μαρτίνς Ολυμπιακός κορωνοϊός: Η παρουσία παικτών της ομάδας στο «κορωνοπάρτι» που έλαβε χώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας έκανε... μπαρούτι τον Πορτογάλο τεχνικό.

Από τη μύτη να τον πιάσεις τον Πέδρο Μαρτίνς θα… σκάσει καθώς αποτελεί πρόβλημα το γεγονός πως υπήρξαν παίκτες που δεν τήρησαν τα μέτρα, αψήφησαν τις συνθήκες και πήγαν στο «περίφημο κορωνοπάρτι» ξενοδοχείου στη Λεωφόρο Συγγρού.

Η παρουσία παικτών του Ολυμπιακού στο πάρτι που έλαβε χώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας έκανε… μπαρούτι τον Πορτογάλο τεχνικό. Κι αν οι παραβάτες σε πρώτο χρόνο «καθαρίσουν» με πρόστιμο, το σίγουρο είναι πως αυτή την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά τους θα τη βρουν μπροστά τους.

Άλλωστε, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ξεχνά και δεν σηκώνει… μύγα στο σπαθί του σε θέματα πειθαρχίας, σύμφωνα με πληροφορίες από δημοσίευμα της εφημερίδας FORZA.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως υπάρχει παίκτης της ομάδας που είναι θετικός στον κορωνοϊό

Αναστάτωση επικρατεί στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, καθώς προέκυψε θετικό κρούσμα κορωνοϊού, μετά από τα τεστ που έγιναν αφότου είχε τελειώσει η αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου. Η ΚΑΕ ενημέρωσε ότι ο παίκτης είναι ασυμπτωματικός, αλλά χωρίς να αναφέρει και το όνομα του.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως στον έλεγχο για Covid-19 που υποβλήθηκαν τα μέλη της ομάδας μετά την αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου βρέθηκε θετικό κρούσμα.

Το ασυμπτωματικό κρούσμα απομονώθηκε, όλοι οι χώροι του ΣΕΦ απολυμάνθηκαν και φυσικά ακολουθήθηκαν όλες οι απαραίτητες προβλεπόμενες διαδικασίες. Τα μέλη της ομάδας θα υποβληθούν αύριο (15 Νοεμβρίου) σε νέα τεστ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments