Τεχνολογία

YouTube Rewind: Ακύρωσε την ανασκόπηση για το 2020

YouTube Rewind: Ακύρωσε την ανασκόπηση για το 2020
YouTube Rewind: Εδώ και δέκα χρόνια, τα «Rewind» videos του YouTube αποτελούν παράδοση στο τέλος της χρονιάς.

Το YouTube Rewind είναι μια σειρά βίντεο που παράγεται και δημιουργείται από το YouTube και το Portal A Interactive. Αυτά τα βίντεο είναι μια επισκόπηση και ανασκόπηση των viral βίντεο, των γεγονότων, των memes και της μουσικής κάθε έτους. Κάθε χρόνο, ο αριθμός των διασημοτήτων του YouTube που εμφανίζονται στο βίντεο, καθώς και η παρουσίαση της σειράς, έχει αυξηθεί.

Το πρώτο Rewind δημιουργήθηκε από το YouTube το 2010 και χαρακτήρισε τον κατάλογο με τα top 10 δημοφιλή βίντεο της εφαρμογής για εκείνη τη χρονιά. Το 2011, το YouTube είχε αρχίσει να δημιουργεί και να παράγει βίντεο Rewind με τη βοήθεια του Seedwell και του Portal A Interactive. Από το 2011 και εφεξής, τα βίντεο Rewind του YouTube έχουν μεταφορτωθεί στο κανάλι YouTube Spotlight. Στις 13 Δεκεμβρίου 2010 λοιπόν, φορτώθηκε το πρώτο YouTube Rewind, με τίτλο «YouTube Rewind 2010: Year in Review».

Η ανάρτηση του YouTube στο Twitter:

Και φαίνεται πως το 2020 ήταν τόσο κακό που το YouTube δεν θέλει να το θυμάται και για αυτό ακύρωσε το Rewind αν και εδώ και δέκα χρόνια τα Rewind βίντεο του YouTube αποτελούν παράδοση στο τέλος της χρονιάς. Πρακτικά πρόκειται για την ανακεφαλαίωση της χρονιάς που πέρασε, με τις μεγαλύτερες στιγμές της πλατφόρμας και τους πιο βασικούς πρωταγωνιστές σε αυτή. Τα Rewind βίντεο δεν είναι πάντα πετυχημένα, αλλά έχουν τουλάχιστον μία συνέπεια όσον αφορά στην κυκλοφορία τους. Μέχρι που ήρθε το 2020.

Δεδομένου του πόσο κακή χρονιά ήταν η φετινή για ολόκληρο τον πλανήτη, το YouTube αποφάσισε να μην αφιερώσει ένα αναμνηστικό video σε αυτό. «Από το 2010 τελειώνουμε τη χρονιά με το Rewind, μία ματιά στους πιο σημαντικούς δημιουργούς, videos και trends της χρονιάς. Είτε το αγαπάτε είτε θυμάστε μόνο το 2018, το Rewind είχε πάντα σκοπό να είναι μία γιορτή για εσάς. Αλλά το 2020 ήταν διαφορετικό. Και δεν το νιώθουμε σωστό να συνεχίσουμε σαν να μην ήταν».

Οπότε, «κάνουμε ένα διάλειμμα από το Rewind φέτος. Ξέρουμε πως πολλά από τα καλά πράγματα που συνέβησαν στο 2020 δημιουργήθηκαν από εσάς. Και βρίσκατε τρόπους να εξυψώνετε τους ανθρώπους, να τους βοηθάτε να ανταπεξέλθουν και να τους κάνετε να γελάνε. Κάνατε μία δύσκολη χρονιά πραγματικά καλύτερη. Ευχαριστούμε που κάνατε τη διαφορά».

Δείτε το YouTube Rewind για το 2019:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments