Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Εβδομάδα εγρήγορσης για τον Πειραιά

Ολυμπιακός: Εβδομάδα εγρήγορσης για τον Πειραιά
Ολυμπιακός: Μπροστά σε μια περίοδο πολλών ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να «τσιτώσει» τους παίκτες.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για ένα σερί αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη και ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να ξεκαθαρίσει τους στόχους της ομάδας και να «τσιτώσει» τους παίκτες. Έτσι η εβδομάδα αυτή είναι εβδομάδα αποφάσεων και πρέπει να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες.

Σύμφωνα με το SporTime.gr, το πρώτο έχει να κάνει με τις επιστροφές των διεθνών. Πάνω από 10 παίκτες έχουν φύγει από τον Ρέντη. Και από την Τρίτη (Σισέ, Καμαρά) θα αρχίσουν να επιστρέφουν. Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει να γυρίσουν όλοι και να μην υπάρξει κάποιο απρόοπτο, είτε με τραυματισμό, είτε με κορονοϊό. Γιατί όλοι θα κάνουν πρώτα τεστ και μετά θα περάσουν τις πόρτες του Ρέντη.

Το δεύτερο έχει να κάνει με τους Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο, που βρέθηκαν σε πάρτι εν μέσω καραντίνας. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα περιμένει να γυρίσουν οι δύο πρώτοι από διεθνείς υποχρεώσεις, για να μιλήσει μπροστά σε όλη την ομάδα. Όπως έχει αναφέρει το Sportime, ο Σεμέδο το έχει πάρει πάνω του. Ζήτησε ήδη συγγνώμη και θέλει να «καλύψει» και τους άλλους δύο.

Ωστόσο η διοίκηση έχει κάνει γνωστό πως θα επιβληθεί πρόστιμο και στους τρεις. Κάτι που θα πάει ανάλογα με το συμβόλαιο τους. Ο Ρούμπεν Σεμέδο, που έχει το μεγαλύτερο, δεν αποκλείεται να αναγκαστεί να δώσει 100.000 ευρώ! Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να τονίσει την έντονη ενόχληση του, αλλά και της διοίκησης.

Κρίσιμο το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Όλα αυτά βέβαια δεν θα κρατήσουν και πολύ, σαν κουβέντα συζήτησης. Γιατί ο Ολυμπιακός υπάρχει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Με το οποίο ξεκινάει μια νέα δύσκολη περίοδος, με συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το «αιώνιο» ντέρμπι είναι προγραμματισμένο να γίνει το Σάββατο. Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει τη νίκη και να συνεχίσει την αήττητη πορεία του προς την υπεράσπιση του τίτλου. Παράλληλα θέλει να πάρει αποτέλεσμα που θα τονώσει κι άλλο τους παίκτες, εν όψει της αναμέτρησης με την Μάντσεστερ Σίτι για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, έχοντας στο μυαλό και την νοοτροπία όσων έπαιξαν στην φιλική ήττα με τον Ατρόμητο, θα επιχειρήσει να «τσιτώσει» τους παίκτες. Να περάσει τα μηνύματα του και να τους τσιτώσει για το νέο δύσκολο πρόγραμμα που έρχεται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments