Lifestyle

Δέσποινα Βανδή Instagram: Η τραγουδίστρια έκανε μια εμφάνιση που ενθουσίασε τους ακολούθους της

Δέσποινα Βανδή Instagram: Η τραγουδίστρια έκανε μια εμφάνιση που ενθουσίασε τους ακολούθους της
Δέσποινα Βανδή Instagram: Χάρμα οφθαλμών η γνωστή τραγουδίστρια στο πρόσφατο live του «Just The 2 Of Us».

Η Δέσποινα Βανδή για μια ακόμα χρονιά συμμετέχει στον δεύτερο κύκλο του «Just The 2 Of Us» και κάθε εβδομάδα είναι μια απόλαυση, προσέχοντας πάρα πολύ τι θα φορέσει και πώς θα κάνει τα μαλλιά της.

Όμως σε κάθε εμφάνισή της τόσο εκείνη όσο και η ομάδα που την περιποιείται και φροντίζει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ξεπερνούν τον εαυτό τους και το αποτέλεσμα είναι απλά υπέροχο. Ήδη στο προηγούμενο live είχε εντυπωσιάσει με το αυστηρό της βλέμμα και το φανταστικό φόρεμα που τόσο της ταίριαζε.

Εξάλλου, πρόκειται για μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή γυναίκα. Τόσο σε σώμα όσο και σε πρόσωπο έχει χαρακτηριστικά που ό,τι ρούχο και να βάλει, ό,τι μακιγιάζ και να κάνει, το αποτέλεσμα είναι σίγουρο ότι θα αφήσει το κοινό άφωνο.

Διανύει το 51ο έτος της ηλικίας της και είναι τόσο λαμπερή που αποδεικνύει συνέχεια ότι η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός. Μάλιστα, στο live του Σαββάτου (14 Νοεμβρίου), οι ακόλουθοί της ενθουσιάστηκαν τόσο που δεν το έκρυψαν και δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν και να εκθειάζουν τη σταρ για την ομορφιά της.

Ακολουθεί το βίντεο που ανέβασε στο Instagram της:

Όμως, δεν ήταν πάντα έτσι η ίδια. «Είμαι ευέλικτο άτομο. Δεν ήμουν έτσι όμως πάντα. Μεγαλώνοντας είδα ότι είναι προτέρημα τελικά το να είσαι ευέλικτος και να προσαρμόζεσαι στις συνθήκες και στα δεδομένα γιατί αλλιώς θα… σπάσεις», είχε δηλώσει στην αρχή της συνέντευξής της στην αγαπημένη εκπομπή του «Dot.», συμπληρώνοντας πως πάντα ήθελε να δοκιμάζει νέα πράγματα.

«Μεγαλώνοντας και ειδικά μετά τα 40 είπα ότι θέλω να δοκιμάσω πράγματα, αφού το νιώθω μέσα μου, κι αποτυχία να κάνω θα είναι ένα δικό μου λάθος το οποίο αγαπώ. Δεν αποφασίζουν άλλοι για μένα, εγώ αποφασίζω για μένα, σωστό ή λάθος, το αγαπώ, θα το τολμήσω. Μη μου μείνει απωθημένο ότι δεν το έκανα. Μέχρι τότε ήμουν αρκετά κλειδωμένη. Φοβόμουν να τολμήσω γιατί όταν συνηθίζεις να κάνεις επιτυχία μέσα από συγκεκριμένα πράγματα, είναι πολύ πιο δύσκολο να τολμήσεις να εκτεθείς σε κάποια άλλα» είχε προσθέσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments