Lifestyle

Κατερίνα Λιόλιου: Μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες τραγουδίστριες

Κατερίνα Λιόλιου: Μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες τραγουδίστριες
Κατερίνα Λιόλιου: Οι εμφανίσεις της στην πίστα «ανάβουν» κάθε φορά φωτιές.

Η Κατερίνα Λιόλιου, η οποία κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και παράλληλα με την καριέρα της στο τραγούδι, φοιτά στη  σχολή Φιλολογίας, είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες τραγουδίστριες. Μάλιστα, στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό της στο Instagram συχνά ανεβάζει σέξι φωτογραφίες της που ενθουσιάζουν τους followers της.

Συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό, μέσα από τη συμμετοχή της στο «The Voice», όπου εντυπωσίασε με τις φωνητικές της δυνατότητες, αλλά και την εμφάνισή της. Και όπως είναι φυσικό, οι εμφανίσεις της στην πίστα «ανάβουν» κάθε φορά φωτιές, μιας και οι στιλιστικές της επιλογές είναι ιδιαίτερα αισθησιακές αλλά η Κατερίνα Λιόλιου «ανάβει» φωτιές κι εκτός πίστας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει μια μεγαλύτερη αδελφή και τη χαροποιεί το γεγονός ότι οι γονείς της, παρόλο που έχουν διαλέξει διαφορετικούς δρόμους, είναι ακόμα φίλοι, «πραγματικοί φίλοι», όπως δηλώνει η ίδια. Με τη μουσική ασχολήθηκε από μικρή, όταν τραγούδησε μπροστά σε 5000 άτομα για το μαθητικό φεστιβάλ Schoolwave. Όταν ήταν 10 ετών, οι γονείς της την έστειλαν σε ωδείο όπου έμαθε ακουστική κιθάρα και πιάνο.

Το 2014 συμμετείχε στο μουσικό show του Ant1 «The Voice». Θέλει να διαφοροποιηθεί μουσικά από τη γενιά της και να πρωτοτυπήσει. Αισθανόταν περήφανη με την παρουσία της και με τη βοήθεια της Δέσποινας Βανδή κατάφερε από την πρώτη ζωντανή εμφάνιση του παιχνιδιού να εντυπωσιάσει το ελληνικό κοινό και να βάλει το όνομά της στη μουσική και τηλεοπτική πραγματικότητα για πολύ καιρό.

Όπως δηλώνει η ίδια της αρέσει πολύ που η Δέσποινα Βανδή ήταν απαιτητική μαζί της. «Θέλω να πείσω όλους ότι αξίζω», έλεγε σε κάθε ευκαιρία ενώ έχει αποκαλύψει ότι έχει αισθανθεί καμιά φορά ότι αδικείται όταν την ταυτίζουν με ένα τηλεοπτικό προϊόν και πιστεύει στα θετικά που μπορεί να αποκομίσει, όπως η προβολή και η ώθηση της καριέρας της. Για αυτό απαντάει αγέρωχη: ο κάθε άνθρωπος θα διαχειριστεί τον εαυτό του.

Το πρώτο single της Κατερίνας Λιόλιου κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2014 με τίτλο «Ήταν Λίγο» και τη σεζόν 2014 με 2015 η Κατερίνα Λιόλιου εμφανίστηκε στο πλευρό του Γιώργου Σαμπάνη και της Τάμτα σε νυχτερινό μαγαζί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments