Αθλητισμός

Βινάγκρε Ολυμπιακός: Γιατί ο Πέδρο Μαρτίνς τον άφησε εκτός αποστολής

Βινάγκρε Ολυμπιακός: Γιατί ο Πέδρο Μαρτίνς τον άφησε εκτός αποστολής
Βινάγκρε Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να τον αφήσει στην Αθήνα και να μην τον υπολογίζει για το παιχνίδι με τον Άρη.

Την αποστολή για το ντέρμπι κορυφής του Σαββάτου (28 Νοεμβρίους στις 19:30) με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανακοίνωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μετά την προπόνηση της Παρασκευής στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Πειραιά.

Ωστόσο, ερωτηματικά προκάλεσε η απουσία του Ρούμπεν Βινάγκρε από την αποστολή για τη Θεσσαλονίκη. Κανονικά έκανε προπονήσεις, δείχνοντας να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του αλλά τελικά ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να τον αφήσει στην Αθήνα και να μην τον υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι, σύμφωνα με πληροφορίες από το ΦΩΣ.

Τραυματίας πάντως δεν είναι…! Οπότε ο Πορτογάλος τον άφησε εκτός για λόγους τακτικής ή επειδή περιμένει περισσότερα πράγματα από εκείνον στην καθημερινότητα του Ρέντη. Ρίχνοντας πάντως μία ματιά σε όσα έχει κάνει έως τώρα ο Βινάγκρε, δεν μπορούμε να πούμε κιόλας ότι άδικα παίζει βασικός ο Χολέμπας.

Να αναφέρουμε πως ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της Super League τους Ελ Αραμπί, Χολέμπας και Ραφίνια, ενώ εκτός έμειναν οι Χασάν, Βαλμπουενά, Βινάγκρε, Ανδρούτσος, Μπρούνο και Ραντζέλοβιτς.

Ντέρμπι κορυφής στη Θεσσαλονίκη

Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» είχε ως εξής: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Πέπε, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Λοβέρα, Μασούρας, Σουντανί, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Φορτούνης, Κάιπερς, Ελ Αραμπί.

Όπως είναι αναμενόμενο, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πέφτουν τα φώτα της 10ης αγωνιστικής της Super League. Άρης και Ολυμπιακός είναι αντιμέτωποι, με τις δυο ομάδες να συγκατοικούν στην κορυφή της βαθμολογίας με 19 βαθμούς έπειτα από επτά παιχνίδια.

Οι «κίτρινοι» του Άκη Μάντζιου πραγματοποιούν το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία τους, τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» του Πέδρο Μαρτίνς έρχονται από την ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι (0-1) για το Champions League κι έχουν μπροστά τους τον «τελικό» με τη Μαρσέιγ στη Γαλλία, με έπαθλο μια θέση στους «32» του Europa League.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 28 Νοεμβρίου

  • 17:15 Στάδιο Αλκαζάρ, Λάρισα – Ατρόμητος
  • 19:30 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης – Ολυμπιακός

Κυριακή 29 Νοεμβρίου

  • 15:00 Ολυμπιακό Στάδιο, Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός
  • 17:00 «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα
  • 17:15 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – ΠΑΟΚ
  • 19:30 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου

  • 19:30 «Γεώργιος Καμάρας», Απόλλων Σμύρνης – ΝΠΣ Βόλος

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments