Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Σε ποιους παίκτες θα ανανεώσει συμβόλαια

Ολυμπιακός: Σε ποιους παίκτες θα ανανεώσει συμβόλαια
Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποδείξει αρκετές φορές πως τα δυνατά τους χαρτιά δεν τα αφήνουν να φύγουν. Αυτό αναμένεται να κάνουν και τώρα με ανανεώσεις συμβολαίων.

Το τελευταίο διάστημα ακουγόταν ξανά φήμες για ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού για παίκτες του Ολυμπιακού. Και η αλήθεια είναι πως αυτές οι πληροφορίες που ερχόταν κυρίως από δημοσιεύματα του ξένου τύπου, είχαν αρχίσει να ακούγονται από την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο. Ο Ολυμπιακός όμως έχει αποδείξει πολλές φορές ότι δεν αφήνει τα δυνατά χαρτιά του να του φύγουν, εκτός κι αν καταφέρει να πάρει υψηλή τιμή. Έτσι τώρα ετοιμάζεται, σύμφωνα με το gazzetta. gr να ανανεώσει έξι από τους πολύτιμους παίκτες του.

Έτσι το προσεχές διάστημα περιμένουμε επίσημες ανακοινώσεις για τα συμβόλαια των Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς, Καμαρά, Μπα, Σισέ και Μασούρα.

Μέχρι το 2024 κάτοικος Πειραιά ο Σεμέδο

Όπως είχε γίνει από τον Οκτώβριο κάτοικος Πειραιά μέχρι το 2024 θα μείνει ο Ρούμπεν Σεμέδο, καθώς ο Ολυμπιακός «έδεσε» με νέο συμβόλαιο τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό. Μάλιστα ο διεθνής Πορτογάλος στόπερ ουσιαστικά το «ανακοίνωσε» μέσω των social media του, όταν και έκανε repost σχετική ανάρτηση. Σχετική επιβεβαίωση είχε προκύψει και από τον Μαρτίνς, με δηλώσεις του στην Πορτογαλία.

Τι θα ισχύσει με τα συμβόλαια των υπολοίπων

Εκτός από το νέο συμβόλαιο του Σεμέδο όμως έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις για τα νέα και αναβαθμισμένα συμβόλαια και άλλων παικτών. Αυτοί είναι οι Παπέ Σισέ, Μπα, Καμαρά, Ραντζέλοβιτς και Μασούρας. Οι επίσημες ανακοινώσεις προβλέπεται να γίνουν το προσεχές διάστημα και ίσως μέχρι τον Γενάρη. Το νέο συμβόλαιο του Μασούρα θα έχει ισχύ έως το 2024 και φυσικά με αυξημένες απολαβές. Του Ραντζέλοβιτς το προηγούμενο συμβόλαιό του ήταν έως το 2023. Των Μπα και Καμαρά τα συμβόλαια (τα προηγούμενά τους) είναι επίσης έως το 2023 και του Σισέ έως το 2022.

Καμαρά, Σισέ και Μπα έχουν να αποδείξουν πολλά σε όσους δεν τους πίστεψαν.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το ματς με τη Μαρσέιγ στη Γαλλία που θα κρίνει πολλά για το μέλλον του στη διοργάνωση και όχι μόνο. Στο παιχνίδι η αφρικανική τριάδα του Ολυμπιακού που έχει περάσει από τη Ligue 2 της Γαλλίας, θέλει να αποδείξει ότι άξιζε για περισσότερη προσοχή από τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας. Ο λόγος για τους Μαντί Καμαρά, Πάπε Αμπού Σισέ και Ουσεϊνού Μπα.

Στο θέμα αναφέρεται η εφημερίδα Live Sport που χαρακτηριστικά αναφέρει: «Απασχόλησαν γαλλικές ομάδες, αγωνίστηκαν στη Ligue 2 και τώρα έχουν την ευκαιρία στο παιχνίδι αύριο απέναντι στη Μαρσέιγ να δείξουν ότι άξιζαν μεγαλύτερη προσοχή από τα μεγάλα κλαμπ της χώρας πριν τους αποκτήσει ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments