Αθλητισμός

Αβραάμ Παπαδόπουλος: O ρόλος του στον Ολυμπιακό

Αβραάμ Παπαδόπουλος: O ρόλος του στον Ολυμπιακό
Αβραάμ Παπαδόπουλος: Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έχει βγει μπροστά προκειμένου να κρατήσει τα στεγανά των αποδυτηρίων.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει πολύ αγωνιστικά τον Ολυμπιακό, αλλά ο ρόλος του στα αποδυτήρια είναι πολύ σημαντικός. Όπως αναφέρει το ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, έμπειρος κεντρικός αμυντικός έχει βγει μπροστά προκειμένου να κρατήσει τα στεγανά των αποδυτηρίων. Ελέγχει τα πάντα στον Ρέντη και μάλιστα ειδικά μετά από δύσκολες στιγμές της φετινής αγωνιστική περιόδου έχει πάρει πρωτοβουλίες προκειμένου να κρατήσει την ομάδα ενωμένη.

Λίγα λόγια για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο:

Ξεκίνησε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής στον Διγενή Λακκώματος Χαλκιδικής όπου αρχικά αγωνιζόταν ως κεντρικός επιθετικός. Όταν μεταγράφηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή ως κεντρικός αμυντικός και σύντομα καθιερώθηκε στη βασική ενδεκάδα της ομάδας. Τον Ιούλιο του 2008 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό έναντι του ποσού των €2.500.000, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο και την πρώτη του χρονιά στον Ολυμπιακό κατέκτησε το νταμπλ.

Τον Ιούνιο του 2012, λίγες ημέρες μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του στο Euro 2012 και την πρόωρη επιστροφή του στην Ελλάδα για να χειρουργηθεί, ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, δείγμα του πόσο εκτιμήθηκε η προσφορά του τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια στον σύλλογο. Τον Ιανουάριο του 2013 κι έπειτα από επτάμηνη αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Πειραιωτών επανήλθε στην εκτός έδρας αναμέτρηση εναντίον της Καβάλας για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Την 1η Σεπτεμβρίου 2014 ανακοινώθηκε η απόκτησή του από την τουρκική Τραμπζονσπόρ, στην οποία υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, όμως έξι μήνες αργότερα, τον Ιανουάριο του 2015 συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαγκάη Σενχουά, όντας ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στο κινέζικο πρωτάθλημα. Τον Μάιο του 2016 υπέγραψε στην ιαπωνική Τζούμπιλο Ιβάτα και ο διεθνής αμυντικός έγινε ο πρώτος Έλληνας που αγωνίστηκε (μετά την Κίνα) και στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου,αποχωρώντας σχεδόν έξι μήνες αργότερα, τον Νοέμβριο του ίδιου έτους. Τον Φεβρουάριο του 2017 συμφώνησε με την αυστραλιανή Μπρισμπέιν Ρόαρ. Στις 28 Ιανουαρίου 2019 ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό αρχικά με συμβόλαιο εξάμηνης διάρκειας, όμως το καλοκαίρι του 2019 ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο, με σκοπό να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments