Αθλητισμός

Όλεγκ Ρέμπσιουκ Ολυμπιακός: Στη λίστα για τα αριστερά

Όλεγκ Ρέμπσιουκ Ολυμπιακός: Στη λίστα για τα αριστερά
Όλεγκ Ρέμπσιουκ Ολυμπιακός: Οι άνθρωποι της ομάδας παρακολουθούν την περίπτωση του 22χρονου μπακ.

Το 2020 είναι έτοιμο να μας αποχαιρετήσει σε λίγες ημέρες. Για τις ομάδες η αλλαγή του χρόνου σημαίνει και την έναρξη των μεταγραφών του Ιανουαρίου. Οι ομάδες μετράνε τα κενά τους και καταστρώνουν τα μεταγραφικά τους πλάνα. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τις Ελληνικές ομάδες που ήδη έχουν ετοιμάσει τις λίστες τους. Ανάμεσα σε αυτές είναι και ο Ολυμπιακός. Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στην πρώτη θέση ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Οι “ερυθρόλευκοι” είναι χαρούμενοι με την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα, αλλά γνωρίζουν ότι υπάρχουν και κάποια κενά στο ρόστερ. Το πιο τρανταχτό είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στην ομάδα υπάρχει αυτή τη στιγμή ο Χοσέ Χολέμπας και ο Ρούμπεν Βινάγκρε. Ωστόσο οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν πάρει οριστικά την απόφαση να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός παίκτη που θα αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Στο τραπέζι και το όνομα του Ρέμπσιουκ

Όλο αυτό το διάστημα οι άνθρωποι της ομάδας έχουν εξετάσει αρκετές περιπτώσεις αριστερών μπακ. Μάλιστα έχουν ήδη ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις. Για παράδειγμα υπάρχει ο Ματέους Ρέις που απασχολεί από το καλοκαίρι, ωστόσο η περίπτωση του είναι ιδιαίτερα δύσκολη καθώς υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Μια άλλη περίπτωση που έχε ξεχωρίσει είναι ο Μπιόρκαν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός παίκτη που μπορεί να αποτελέσει λύση για τα επόμενα χρόνια. Δεν θα αποκτηθεί δηλαδή κάποιος παίκτης με μεγάλη εμπειρία σε προχωρημένη ηλικία όπως είναι οι Χοσέ Χολέμπας και Ραφίνια.

Ένας από τους παίκτες που έχει όλα τα προσόντα για να αποτελέσει τον επόμενο αριστερό μπακ του Ολυμπιακού είναι ο Όλεγκ Ρέμπσιουκ. Όπως γράφει η «SportDay», άνθρωπος από το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού παρακολουθεί τον 22χρονο  που αγωνίζεται στην Πάσος Φερέιρα και θεωρείται ανερχόμενος. Ο νεαρός προέρχεται από την αγορά της Πορτογαλίας κάτι που σημαίνει ότι ο Πέδρο Μαρτίνς τον γνωρίζει καλά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει δείξει πολλές φορές την προτίμηση του στην αγορά της χώρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments