Τεχνολογία

YouTube Rewind: Αν έκανε ανασκόπηση, θα ήταν κάπως έτσι

YouTube Rewind: Αν έκανε ανασκόπηση, θα ήταν κάπως έτσι
YouTube Rewind: Ήταν μια από τις πιο δύσκολες χρονιές των τελευταίων δεκαετιών.

Το YouTube Rewind είναι μια σειρά βίντεο που παράγεται και δημιουργείται από το YouTube και το Portal A Interactive. Αυτά τα βίντεο είναι μια επισκόπηση και ανασκόπηση των viral βίντεο, των γεγονότων, των memes και της μουσικής κάθε έτους.

Κάθε χρόνο, ο αριθμός των διασημοτήτων του YouTube που εμφανίζονται στο βίντεο, καθώς και η παρουσίαση της σειράς, έχει αυξηθεί. Το πρώτο Rewind δημιουργήθηκε από το YouTube το 2010 και χαρακτήρισε τον top10 κατάλογο των πιο δημοφιλών βίντεο του YouTube για εκείνη τη χρονιά.

Το 2011, το YouTube είχε αρχίσει να δημιουργεί και να παράγει βίντεο Rewind με τη βοήθεια του Seedwell και του Portal A Interactive. Από το 2011 και εφεξής, τα βίντεο Rewind του YouTube έχουν μεταφορτωθεί στο κανάλι YouTube Spotlight μόνο με πρόσθετο περιεχόμενο.

Ωστόσο, φέτος το YouTube ανακοίνωσε ότι δεν θα προβεί σε αυτή τη συναρπαστική- για τα άλλα έτη- ανασκόπηση καθώς το 2020 ήταν μια εξαιρετικά απαιτητική χρονιά και μια από τις πιο δύσκολες των τελευταίων δεκαετιών.

«Από το 2010 τελειώνουμε τη χρονιά με το Rewind, μια ματιά στους πιο σημαντικούς δημιουργούς, videos και trends της χρονιάς. Είτε το αγαπάτε είτε θυμάστε μόνο το 2018, το Rewind είχε πάντα σκοπό να είναι μια γιορτή για εσάς. Αλλά το 2020 ήταν διαφορετικό. Και δεν το νιώθουμε σωστό να συνεχίσουμε σαν να μην ήταν».

Οπότε, «κάνουμε ένα διάλειμμα από το Rewind φέτος. Ξέρουμε πως πολλά από τα καλά πράγματα που συνέβησαν στο 2020 δημιουργήθηκαν από εσάς. Και βρίσκατε τρόπους να εξυψώνετε τους ανθρώπους, να τους βοηθάτε να ανταπεξέλθουν και να τους κάνετε να γελάνε. Κάνατε μία δύσκολη χρονιά πραγματικά καλύτερη. Ευχαριστούμε που κάνατε τη διαφορά».

Έτσι, ο Ελβετός καλλιτέχνης, Cee-Roo δημιούργησε ένα βίντεο το οποίο έχει αγαπηθεί από το κοινό και σε αυτό βλέπουμε όλα τα μεγάλα γεγονότα της χρονιάς που φεύγει. Στο επίκεντρο φυσικά, βρίσκεται η πανδημία η οποία άλλαξε την καθημερινότητά μας ενώ υπάρχουν και άλλα σημαντικά γεγονότα όπως το κίνημα Black Lives Matter και μέσα σε σχεδόν τέσσερα λεπτά, παρουσιάζει όλα όσα συνέβησαν και φαντάζουν ατελείωτα:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments