Αθλητισμός

Ουάρντα ΠΑΟΚ: Επιστρέφει στον δικέφαλο – Τι λέει το περιβάλλον του για τον Άρη

Ουάρντα ΠΑΟΚ: Επιστρέφει στον δικέφαλο – Τι λέει το περιβάλλον του για τον Άρη
Ουάρντα ΠΑΟΚ: Όλα δείχνουν ότι ετοιμάζεται η επιστροφή του στον «δικέφαλο του Βορά» αν και το περιβάλλον του αναφέρει πως κράταγε επικοινωνία με Άρη και αθηναϊκή ομάδα.

Ο Αμρ Ουάρντα δεν «ξεπεράστηκε» ποτέ από τον ΠΑΟΚ. Οι επιδόσεις του στο πρωτάθλημα έκαναν την Τούμπα να τον παρακολουθεί και να επιζητά επανένωση. Ο ίδιος φαίνεται να έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον Δικέφαλο του Βορά και η μεταγραφή του είναι στα σκαριά, σύμφωνα με την Εφ.Συν.

Οι «ασπρόμαυροι» σκοπεύουν μετά τον Παναιτωλικό τον Ιανουάριο του 2017 να τον αγοράσουν και από τον Βόλο ύστερα από τέσσερα χρόνια. Αυτή τη φορά δεν θα χρειαστεί να δαπανηθούν 800.000 ευρώ αλλά αρκετά λιγότερα, αφού το περασμένο καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ είχε φροντίσει να τον δώσει με ειδική συμφωνία στον Βόλο (είχε κρατήσει και ποσοστό μεταπώλησης) που του δίνει τη δυνατότητα να τον επαναφέρει με μικρό κόστος στην Τούμπα.

Η ανάγκη για ακόμα έναν μεσοεπιθετικό στον ΠΑΟΚ κάνει τον Ουάρντα να επιστρέψει

Το όνομα του Αιγύπτιου έπεσε τις τελευταίες μέρες στο τραπέζι των συζητήσεων της διοίκησης του «δικεφάλου του Βορρά» με τον Πάμπλο Γκαρσία που έχει ζητήσει (εκτός του Λάμπρου που επιστρέφει) κι άλλον μεσοεπιθετικό και από τη στιγμή που δεν φαίνεται να υπάρχει η προοπτική αγοράς άλλου παίκτη με παρόμοια χαρακτηριστικά, εκφράστηκε θετικά στο ενδεχόμενο της επιστροφής Ουάρντα.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το περιβάλλον του Αιγύπτιου, εκτός του ΠΑΟΚ, είχε ανοιχτή προοπτική να συμφωνήσει με τον Άρη και ομάδα της Αθήνας. Επέλεξε τον «δικέφαλο του Βορρά» και για τον επιπλέον λόγο ότι θα του ανοίξει και πάλι την πόρτα της Εθνικής Αιγύπτου, κάτι που αποτελεί μεγάλο πόθο του.

Η πορεία του Ουάρντα στον ΠΑΟΚ

Ο Ουάρντα πήρε συμμετοχές σε δύο διαφορετικές περιόδους στον ΠΑΟΚ (14 ματς, 2 γκολ και 3 ασίστ επί Ιβιτς και 22 ματς, ένα γκολ και μία ασίστ επί Λουτσέσκου) και έπαιξε δανεικός τρεις φορές, δύο στον Ατρόμητο, όπου τη σεζόν 2017-2018 αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος, και μία στην ΑΕΛ.

Όσο για τον Άρη, μάλλον θα στρέψει το βάρος της προσπάθειάς του στην απόκτηση του 25χρονου Κύπριου αριστερού μπακ Νικόλας Ιωάννου, ο οποίος ανήκει στη Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments