Lifestyle

Μαρία Κορέλλι Instagram: Η εκρηκτική τραγουδίστρια που εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της

Μαρία Κορέλλι Instagram: Η εκρηκτική τραγουδίστρια που εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της
Μαρία Κορέλλι Instagram: Η αρχιτέκτονας που έγινε τραγουδίστρια.

Η Μαρία Κορέλλι είναι μια μελαχρινή καλλονή με όμορφα, πλούσια, μακριά μαλλιά η οποία καταφέρνει να γοητεύσει τόσο με την εντυπωσιακή της εμφάνιση όσο και με χαρισματική της φωνή.

Αναμφίβολα, είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές νέες παρουσίες στο ελληνικό πεντάγραμμο και αν τα κέντρα διασκέδασης δεν ήταν κλειστά, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, σίγουρα η Μαρία Κορέλλι θα «έβαζε» φωτιά στις πίστες. Όμορφη με εντυπωσιακή εμφάνιση, η Κρητικοπούλα διαθέτει και φωνή και κορμί.

Θυμίζουμε πως η μελαχρινή Κρητικιά καλλονή πριν από λίγα χρόνια δοκίμασε την τύχη της στο «The Voice», όταν αυτό προβαλλόταν από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, αλλά χωρίς επιτυχία αφού τότε δεν είχε γυρίσει καμία καρέκλα. Όμως, στην περίπτωση της Μαρίας Κορέλλι το «και από φωνή, κορμάρα» δεν ισχύει, διότι η εκρηκτική τραγουδίστρια διαθέτει και τα δύο.

Μετά από το μουσικό talent show, ασχολήθηκε επαγγελματικά με το τραγούδι και όπου εμφανίζεται «ανάβει» φωτιές. Όπως, και στο Instagram αφού συχνά ανεβάζει φωτογραφίες της που προκαλούν τον θαυμασμό των ακολούθων της, οι οποίοι απλόχερα τής χαρίζουν τα like τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει σπουδάσει αρχιτεκτονική κάνοντας το χατίρι των γονιών της καθώς η οικογένειά της έχει παράδοση στον γενικότερο κλάδο αλλά η δυναμική νεαρή δεν εγκατέλειψε το όνειρό της και με την ολοκλήρωση των σπουδών της αφοσιώθηκε στη μεγάλη της αγάπη που είναι το τραγούδι. Μετακόμισε στην Αθήνα ξεκινώντας από το μηδέν χωρίς γνωριμίες στον χώρο αυτό.

«Ήμουνα το παιδί που σε κάθε ευκαιρία τραγουδούσε! Συμμετείχα σε όλους τους πανελλήνιους μαθητικούς διαγωνισμούς και τα βραβεία που έπαιρνα μου έδιναν το άλλοθι να συνεχίζω. Είχα την τύχη οι γονείς μου να με βοηθήσουν να αποκτήσω μουσική παιδεία και από 8 ετών έκανα μαθήματα πιάνου σε ωδείο της Κρήτης ενώ συνέχισα στο Μουσικό Σχολείο όπου και αποφοίτησα», είχε εκφράσει σε συνέντευξή της στα parapolitika.

«Η αλήθεια είναι ότι το πτυχίο ήταν ένα θέλω των γονιών μου αλλά η επαφή μου με την αρχιτεκτονική με έκανε να την αγαπήσω. Έτσι η ζωγραφική , το σχέδιο, η διαμόρφωση ενός χώρου και γενικότερα η δημιουργία υπάρχουν ακόμα στη ζωή μου αλλά όχι σε επαγγελματικό επίπεδο πλέον. Η αγάπη για τη μουσική καταιγιστική, κτητική. Δεν αφήνει περιθώριο για παράνομες αγάπες! Αυτό που σου δίνει όμως είναι μοναδικό. Είναι η έμπνευσή μου, ο τρόπος να εξωτερικεύω τα συναισθήματα μου, είναι η ζωή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments