Αθλητισμός

Σκόντραν Μουστάφι Ολυμπιακός: Μιλάνε για ενδιαφέρον οι Άγγλοι

Σκόντραν Μουστάφι Ολυμπιακός: Μιλάνε για ενδιαφέρον οι Άγγλοι
Σκόντραν Μουστάφι Ολυμπιακός: Δημοσιεύματα από την Αγγλία μπλέκουν τους πρωταθλητές

Φαινομενικά ο Ολυμπιακός δεν ψάχνει για κεντρικό αμυντικό. Ωστόσο η αγορά είναι πάντα ανοιχτή και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν παίκτες της ομάδας που θα μπορούσαν να φέρουν κάποια καλή πρόταση. Σε αυτή την κατηγορία βρίσκεται ο Ρούμπεν Σεμέδο, αλλά και ο Μπα έχει βρεθεί στο στόχαστρο πολλών Ευρωπαϊκών ομάδων. Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός προχωρήσει στην πώληση κάποιους ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας τότε θα γίνει μεταγραφή.

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα που θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Βέβαια αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν υπάρξει κάποια πώληση. Ο Έλληνας στόπερ δεν υπολογίζεται από τον Αρτέτα και αναμένεται να αποχωρήσει κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Ωστόσο ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας δεν είναι ο μόνος παίκτης της Άρσεναλ που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό.

Γράφουν για Ολυμπιακό και Μουστάφι οι Άγγλοι

Μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν τους Πειραιώτες να ψάχνονται για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος πάντως εμφανίζεται να βρίσκεται μεταξύ Τζένοα και Φενέρμπαχτσε, η “Sun”, εμπλέκει τους πρωταθλητές Ελλάδας και με τον Σκόντραν Μουστάφι. «Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να κινηθεί και για τον Μουστάφι», η χαρακτηριστική αναφορά των Άγγλων για τον 28χρονο Γερμανό στόπερ που είναι επίσης “φευγάτος” από την Άρσεναλ, αλλά η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Για τον Μουστάφι άλλωστε έντονο ενδιαφέρον εμφανίζεται να έχει δείξει και η Τζένοα, που θέλει να αποκτήσει πακέτο και τον Σωκράτη από τους Λονδρέζους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μουστάφι έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στο Ιταλικό πρωτάθλημα και το κασέ του μετά την Άρσεναλ θα είναι αρκετά μεγάλο για οποιαδήποτε Ελληνική ομάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments