Αθλητισμός

Δημήτρης Μελισσανίδης: Ακόμα κι αν αποχωρήσει θα αφήσει πίσω του μια ισχυρή ΑΕΚ

Δημήτρης Μελισσανίδης: Ακόμα κι αν αποχωρήσει θα αφήσει πίσω του μια ισχυρή ΑΕΚ
Δημήτρης Μελισσανίδης: Οι φήμες για ενδεχόμενη αποχώρησή του από χθες έχουν πάρει φωτιά. Ακόμα κι αν αυτό συμβεί, ο ίδιος διαβεβαιώνει πως πρώτα η ομάδα θα στηθεί γερά στα πόδια της και μετά θα φύγει.

Απογοητευμένος εμφανίζεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης από την ΑΕΚ και τα σενάρια περί αποχώρησής του έχουν πάρει φωτιά. Ο ίδιος εκφράζει μεν την πικρία του ωστόσο διαβεβαιώνει τους συνεργάτες του ότι αν πάρει τέτοια απόφαση θα φροντίσει να αφήσει πίσω του την ισχυρότερη ΑΕΚ όλων των εποχών.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης εμφανίζεται δυσαρεστημένος από τη στάση της Original στο πρόσωπό του. Όπως γράφει σήμερα η «Ώρα των Σπορ», ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ γνώριζε για την κίνηση που επρόκειτο να κάνουν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας και το περιεχόμενο του πανό άνοιξαν στην «Αγια-Σοφιά» την προηγούμενη Τετάρτη.

Παρόλα αυτά, επέλεξε να μην μπλοκάρει την είσοδό τους στο υπό κατασκευή γήπεδο της «Ένωσης». Το ρεπορτάζ αναφέρει πως είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος, αλλά είναι δεδομένο πως η πόρτα της ΠΑΕ είναι ανοικτή σε οποιονδήποτε θέλει να καταθέσει επίσημη πρόταση.

Αβάσιμες οι φήμες για Φιλαρέτο Καλτσίδη

Όσον αφορά τις φήμες για τον Φιλάρετο Καλτσίδη και τον ανιψιό του, τονίζεται πως δεν είχε καμία σχέση η επαφή που είχαν παρουσία του γιου του πριν από μερικές ημέρες με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Μάλιστα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος σύμφωνα με τις πληροφορίες του sdna, με τον τρόπο που ερμηνεύθηκε αυτή η πληροφορία, καθώς είναι τελείως αβάσιμη κάθε σύνδεση με την Ένωση.

Αυτό που είναι σίγουρο, είναι πως σκέφτεται όλα τα ενδεχόμενα για τη συνέχειά του στην ομάδα καθώς αν δεν υπήρχε η υπόθεση του γηπέδου, για την οποία έχει κάνει τεράστιες προσπάθειες και δεν υπάρχει περίπτωση να την αφήσει στην τύχη της μέχρι να μπει η ομάδα μέσα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα είχε ήδη ανακοινώσει την απόφαση του για απεμπλοκή από την ΑΕΚ.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει, πως δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνει έτσι κι αλλιώς, αφού πρώτα διασφαλίσει πως όλα θα πάνε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα για το γήπεδο.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μελισσανίδης εκείνο που έχει τονίσει στους συνεργάτες του είναι πως, αν και όταν φύγει από την ΑΕΚ, θα την αφήσει στην πιο ισχυρή θέση που ήταν ποτέ, με δικό της γήπεδο, δικό της προπονητικό κέντρο, και μηδέν χρέη και μηδέν δάνεια!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments