Αθλητισμός

Δημήτρης Πινακάς Παναθηναϊκός: Άρεσε και στους “πράσινους” ο φορ της ΑΕΛ

Δημήτρης Πινακάς Παναθηναϊκός: Άρεσε και στους “πράσινους” ο φορ της ΑΕΛ
Δημήτρης Πινακάς Παναθηναϊκός: Ο νεαρός φορ άφησε θετικές εντυπώσεις στους ανθρώπους της ομάδας.

Ο Δημήτρης Πινακάς έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν. Μπορεί να αγωνίζεται με τη φανέλα της Λάρισας, μιας ομάδας που δεν παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Αυτό δεν τον έχει εμποδίσει να δείξει την ποιότητά του και την ικανότητά του στο σκοράρισμα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχει ήδη σκοράρει κόντρα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα το γκολ κόντρα στους “ασπρόμαυρους” ήταν εξαιρετικό σε κίνηση και εκτέλεση.

Πρόσφατα η Λάρισα αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό και οι “πράσινοι” είχαν μια καλή ευκαιρία να δουν από κοντά την ποιότητα του νεαρού σέντερ φορ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πινακάς άφησε καλή εντύπωση στους ανθρώπους της ομάδας. Μάλιστα είχαν να λένε για την ποιότητα και το ταλέντο του. Με διαφορετικές συνθήκες θα μπορούσαν να δείξουν ενδιαφερθούν, αλλά αντικειμενικά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει. Ωστόσο δείχνει την εκτίμηση που έχει κερδίσει ο διεθνής επιθετικός από την ποδοσφαιρική κοινότητα της χώρας.

Πάντα φαβορί ο Ολυμπιακός

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην έχει ελπίδες, αλλά την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός μοιάζει το μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του. Εδώ και καιρό έχει γίνει γνωστό το ενδιαφέρον των πρωταθλητών. Πριν λίγες ημέρες από την ΑΕΛ υποστήριζαν ότι ο παίκτης είναι προς πώληση, αλλά ζητούσαν ένα ποσό κοντά στα τρία εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο οι καλές σχέσεις των δυο πλευρών μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις.

Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί και δεν αποκλείεται η μεταγραφή να κλείσει πριν το καλοκαίρι. Ωστόσο σε καμία περίπτωση η μεταγραφή δεν μπορεί να θεωρηθεί κλεισμένη. Την ίδια στιγμή το ενδεχόμενο μεταγραφής στο εξωτερικό δεν πρέπει να θεωρηθεί απίθανο. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια πολλοί Έλληνες παίκτες αποχωρούν σε μικρή ηλικία για το εξωτερικό. Βέβαια αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι επίσημο ή κάποια ενόχληση από ομάδα του εξωτερικού για τον Πινακά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments