Αθλητισμός

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Μόνο για χαφ θα κινηθούν οι πράσινοι

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Μόνο για χαφ θα κινηθούν οι πράσινοι
Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η μεταγραφή χαφ είναι η μοναδική που θα γίνει σίγουρα στους "πράσινους"

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε αρκετούς ποδοσφαιριστές το καλοκαίρι μετά τις εισηγήσεις του Ντάνι Πογιάτος και του Τσάβι Ρόκα. Αμφότεροι οι δυο Ισπανοί έχουν αποχωρήσει από την ομάδα, και τη θέση τους πήραν οι Λάζλο Μπόλονι και ο Πιερ Ντρεοσί. Ο προπονητής και το τεχνικός διευθυντής της ομάδας θέλουν να προχωρήσουν στις απαραίτητες προσθαφαιρέσεις. Ο Ρουμάνος τεχνικός θα ήθελε να γίνουν κάποιες μεταγραφικές κινήσεις, αλλά αυτό θα γίνει μόνο αν υπάρξουν αποχωρήσεις.

Ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε μια προσθήκη ανεξάρτητα με τις αποχωρήσεις. Αυτή είναι για τη θέση του αμυντικού χαφ. Μάλιστα το μπάτζετ για την απόκτηση ποδοσφαιριστή είναι 200 με 250 χιλιάδες ευρώ. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και πληροφορίες, είναι η μοναδική που θα υλοποιηθεί. Ο Ντρεοσί είναι σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με δύο παίκτες και, εκτός απροόπτου, εντός της προσεχούς εβδομάδας ο ένας εκ των δύο θα κλείσει, ίσως να είναι και διαθέσιμος για το ματς με τον ΟΦΗ!

Εμμανουηλίδης Παναθηναϊκός: Το «τριφύλλι» απέρριψε δύο προτάσεις για τον νεαρό άσο

Από την στιγμή που έβαλε το γκολ με τη Λάρισα και συγκλόνισε όλη την Ελλάδα με την αφιέρωση στη μητέρα του που έχει φύγει από τη ζωή, ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης είναι συνεχώς στο προσκήνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες του sdna.gr, στα γραφεία του Παναθηναϊκού έφτασαν δύο προτάσεις για τον 20χρονο άσο τις τελευταίες μέρες. Οι προτάσεις ήταν από δύο ομάδες μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Η απάντηση ήταν αρνητική και στις δύο, καθώς οι «πράσινοι» δεν το σκέφτονται να αφήσουν να τους φύγει ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο ομάδες ζητούσαν από το «τριφύλλι» να πάρουν τον παίκτη δανεικό για έξι μήνες και να μπει μια οψιόν αγοράς. Ο Πιερ Ντρεοσί, γενικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον ποδοσφαιριστή και θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να στηριχθεί πάνω του και να δώσει σημαντικές λύσεις εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Από ό, τι φαίνεται, ο Εμμανουηλίδης δεν παραχωρείται, ενώ στο «πράσινο» στρατόπεδο θα ψάξουν για το πώς θα τον κάνουν και πιο χαρούμενο αφού θέλει να παίζει, όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές, πιο συχνά. Στη φετινή σεζόν ο 20χρονος άσος έχει 4 συμμετοχές στη Super League και 1 γκολ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments