Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ο Κωνσταντέλιας προτιμούσε την Τούμπα από το Λιμάνι

ΠΑΟΚ: Ο Κωνσταντέλιας προτιμούσε την Τούμπα από το Λιμάνι
ΠΑΟΚ: Ο πρόεδρος της Ακαδημίας Βόλου, Γεράσιμος Σαρρής, μίλησε για τον ταλαντούχο Κωνσταντέλια και την πορεία του μέχρι τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έκανε το ντεμπούτο του στον ΠΑΟΚ παίρνοντας συμμετοχή στον αγώνα με τον ΟΦΗ. Πρόκειται για έναν νέο ταλαντούχο παίκτη από τον οποίο ο «Δικέφαλος» έχει πολλά να περιμένει. Ο Γεράσιμος Σαρρής, πρόεδρος της Ακαδημίας Βόλου, μίλησε για τον ανερχόμενο παίκτη στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και εξήγησε πως έφτασε να θέλει να παίξει στην Τούμπα.

«Έχει δουλέψει πολύ για να βρεθεί στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ»

Ήταν πιο μπροστά για εμάς ο Γλύκος και τώρα ο Κωνσταντέλιας. Ο μικρός έχει μεγάλη εξέλιξη και για να τον προωθήσουν στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ σίγουρα έχει δουλέψει πολύ για να βρεθεί εκεί. Η ιστορία άρχισε το 2012 όταν ο Γιαννάκης ήταν 12 ετών. Ο πατέρας του τον πήγαινε σε άλλες ακαδημίες, αλλά ο Κωνσταντέλιας ήθελε να έρθει σε εμάς. Δυστυχώς έμεινε μόνο δυο χρονιά σε εμάς. Ο Πουρλιοτόπουλος τον είδε και τον τσίμπησε. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τον είχαν δει σε ένα τουρνουά στη Ραφήνα. Ήθελε να έρθει στον ΠΑΟΚ, ενώ είχε κι άλλες προτάσεις από ομάδες.

Τι είπε για τον Ολυμπιακό

«Η ακαδημία μας συνεργαζόταν τότε με τον Ολυμπιακό. Στον Πειραιά δεν τον διάλεξαν, ο Γιάννης δεν ήθελε να πάει εκεί και ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ τον αντιμετώπισε σαν τον Μέσι φέρνοντας πάνω όλη την οικογένειά του! Κάθε χρόνο ανεβαίνει και δεν χρειάζεται βιασύνη για να γίνει φωτοβολίδα. Μετά την μεταγραφή του συνεργαστήκαμε με τον ΠΑΟΚ. Κάθε φορά που ανεβαίνει κατηγορία ο Κωνσταντέλιας, παίρνουμε εμείς ένα ποσό. Όταν τον πρωτοείδα, όχι μόνο ενθουσιάστηκα, έπαθα την πλάκα μαζί του. Όσα χρόνια έχω την ακαδημία, δεν είχα ξανά δει τέτοια χαρακτηριστικά σε νεαρό ποδοσφαιριστή. Μπορεί να γράψει ιστορία στην Ελλάδα. Θέλει όλα να γίνονται βήμα-βήμα. Η θέση του είναι 10άρι. Έχει τις κάθετες μπαλιές που δεν τις έχει άλλος».

Οι πρώτες δηλώσεις του Κωνσταντέλια μετά το ματς με τον ΟΦΗ

Στην ερώτηση εάν είναι η εκπλήρωση ενός ονείρου το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ ο νεαρός ποδοσφαιριστής απάντησε: “Ήταν όνειρό μου να παίξω στην πρώτη ομάδα, είμαι πολύ χαρούμενος, περίμενα να δώσω περισσότερα και να βάλω γκολ, αλλά δεν τα κατάφερα”.

Αν άνοιξε το κινητό του στα αποδυτήρια και από ποιον περιμένει μήνυμα: “Όχι δεν το άνοιξα, περιμένω μηνύματα από τους φίλους μου. Μάλιστα κάποιοι είναι εδώ, όπως ο Χρήστος Τζόλης ή ο Λευτέρης Λύρατζης, ο οποίος κατά την είσοδό μου στον αγωνιστικό χώρο με εμψύχωνε συνεχώς από την κερκίδα”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments