Lifestyle

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μίλησε για τον σύντροφό της και το πώς γνωρίστηκαν

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μίλησε για τον σύντροφό της και το πώς γνωρίστηκαν
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε και για τον σύντροφό της και αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο έγινε η επαφή.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα Δε Γίνεται» ήταν την Κυριακή 31 Ιανουαρίου η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μεταξύ άλλων και πέρα από τα επαγγελματικά της, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Snik.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε και για τον σύντροφό της και αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο έγινε η επαφή. «Πώς με προσέγγισε; Όπως προσεγγίζει η νέα γενιά. Μέσω Instagram. Έτσι έγινε η πρώτη επαφή. Ούτε με ένα μήνυμα, ούτε με ένα like, με πάρα πολλά μηνύματα».

Και προσέθεσε πως «μου άρεσε από πριν και για αυτό απάντησα στο μήνυμα γιατί το σκεφτόμουν ότι θα ερχόταν κάποια στιγμή, έβαλα κι εγώ τον σπόρο μου…».

Όσο για το πρώτο τους ραντεβού, «μου έκανε μεγάλη εντύπωση γενικά στο πρώτο ραντεβού γιατί έχει πολλές γνώσεις σχετικά με τη μόδα, με το φαγητό. Ξέρει τόσα πολλά πράγματα που πραγματικά δεν το γνωρίζει ο κόσμος και δεν το δείχνει, δεν τον ενδιαφέρει. Κάνει τη δουλειά του κι αυτό προβάλλει μόνο».

«Είναι πολύ καλό παιδί, έχει πολύ καλή ψυχή και μένω σε αυτό που θέλει να ξέρει ο κόσμος. Δεν νομίζω ότι καταλαβαίνει απόλυτα ο ένας τον άλλον γιατί κάνουμε δύο εντελώς διαφορετικές δουλειές. Εγώ δουλεύω μέρα και ο Δημήτρης νύχτα. Οπότε μόνο αυτό είναι πρόβλημα αλλά άμα θέλεις το λύνεις το πρόβλημα», ανέφερε στη συνέχεια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τη σχέση της.

«Καμαρώνει ο ένας τον άλλον. Είμαστε δύο παιδιά που έχουμε ξεκινήσει από το μηδέν, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ κι αυτό είναι που εκτιμάμε ο ένας στον άλλον», εξέφρασε χαρακτηριστικά το γνωστό μοντέλο και νυν παρουσιάστρια.

Πάντως, η πρώην κριτής του Greece Next Top Model μίλησε για πολλά: Για τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ, την προσωπική της ζωή αλλά και την αναταραχή που έχει προκληθεί μετά τις απανωτές καταγγελίες για ανάρμοστες συμπεριφορές.

Τέλος, σχολιάζοντας την επικαιρότητα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δήλωσε πως είναι καιρός να ανοίξουν τα στόματα για περιπτώσεις παρενοχλήσεων ή βίας στον εργασιακό χώρο διότι μια συντονισμένη προσπάθεια είναι πάντα πιο ισχυρή από τις μεμονωμένες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments