Ελλάδα

Πέτρος Φιλιππίδης: Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεσή του

Πέτρος Φιλιππίδης: Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεσή του
Πέτρος Φιλιππίδης: Tο ενδιαφέρον της κοινής γνώμης μονοπωλεί η υπόθεσή του τις τελευταίες ώρες.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας από τους ηθοποιούς – σκηνοθέτες που κατηγορείται από συναδέλφους του και ειδικότερα την Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και την Ελένη Δροσάκη, αναφέροντάς τον στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και ζητώντας από το Πειθαρχικό Συμβούλιο τη διαγραφή του.

Και είναι λογικό πως η υπόθεση γνωστού ηθοποιού μονοπωλεί το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης τις τελευταίες ώρες ενώ υπάρχει αγωνία και για την εξέλιξη της υγείας του αν και ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος εισήχθη με συμπτώματα εγκεφαλικού, υπεβλήθη σε εξετάσεις και ήταν υπό στενή παρακολούθηση καθώς ο οργανισμός του είχε επιβαρυνθεί πολύ, πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του μετά την περιπέτεια που κλήθηκε να αντιμετωπίσει.

Ακολουθεί η ανακοίνωση από την οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη:

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη εκτάκτως στις 3 Φεβρουαρίου του 2021 στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό και παρακλινικό έλεγχο, ιατρικώς παρακολουθούμενος  λόγω υποκείμενου νοσήματος και βρίσκεται πλέον σε σταθερή κατάσταση. Πήρε εξιτήριο 6 Φεβρουαρίου του 2021, με φαρμακευτική αγωγή και επανεξέταση».

Τι θα γίνει με τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»;

Και όπως ακούστηκαν πολλά για τις δουλειές του Γιώργου Κιμούλη, έτσι ακούστηκα και για τον Πέτρο Φιλιππίδη καθώς τις τελευταίες δύο ημέρες υπήρχαν έντονες φήμες ότι ακόμα και η σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε στην ΕΡΤ βρισκόταν υπ’ ατμόν. Ωστόσο φαίνεται ότι τελικά γίνεται η μεγάλη ανατροπή. Σύμφωνα λοιπόν, με τις τελευταίες πληροφορίες δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο κοψίματος της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» από τη δημόσια τηλεόραση.

Αν και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο αυτή τη στιγμή, ωστόσο δεν έχει αποκλειστεί ακόμα και το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Πέτρος Φιλιππίδης την Τρίτη στα γυρίσματα της σειράς. Κάποιοι άλλοι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις επιμένουν ότι θα γίνουν κάποιες τροποποιήσεις στο σενάριο ώστε να συνεχιστεί η σειρά χωρίς τον ηθοποιό, τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Το σίγουρο όμως, είναι ότι όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν σχετικά με το οριστικό φινάλε της σειράς δεν ισχύουν την ώρα που οι τηλεθεατές οι οποίοι έχουν αγκαλιάσει το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» θέλουν να εξακολουθούν να το βλέπουν στην ΕΡΤ, με ή χωρίς τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments