Lifestyle

Survivor spoiler διαρροή 15 2: Ανατροπή – Η Έλενα Κρεμλίδου φεύγει από το παιχνίδι

Survivor spoiler διαρροή 15 2: Ανατροπή – Η Έλενα Κρεμλίδου φεύγει από το παιχνίδι
Survivor spoiler διαρροή 15 2: Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Έλενα Κρεμλίδου θα αποχωρήσει άμεσα από το παιχνίδι.

Τον τελευταίο καιρό η Έλενα Κρεμλίδου έχει βρεθεί στο επίκεντρο στο Survivor. Αρχικά κατηγορήθηκε από τους συμπαίκτες της ότι προσπάθησε να επηρεάσει πράγματα και καταστάσεις. Πάνω που το θέμα άρχισε να ξεχνιέται, η υγεία της γνωστής instagramer παρουσίασε επιπλοκές. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό υπήρξαν φήμες που την ήθελαν να είναι έτοιμη να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο με προορισμό την Ελλάδα.

Ωστόσο πριν αποφασιστεί οποιαδήποτε ενέργεια θα έπρεπε να υπάρχει και γνωμάτευση γιατρού. Η Έλενη Κρεμλίδου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στο χθεσινό επεισόδιο την είδαμε να επιστρέφει στην παραλία και αρχικά έδειχνε ευδιάθετη. Ωστόσο όταν πήγαν στο αγώνισμα τα πράγματα άλλαξαν δραματικά. Η νεαρή παίκτρια δήλωσε ότι δεν είναι καθόλου καλά και φυσικά δεν μπόρεσε να αγωνιστεί.

Όλα δείχνουν αποχώρηση

Η νέα αδιαθεσία που ένιωσε η παίκτρια των μπλε έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι την προηγούμενη φορά που έγινε κάτι τέτοιο, με την περίπτωση της Κάτιας Ταραμπάνκο, είχαμε τελικά οικειοθελή αποχώρηση. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», η Μαριπόζα εγκαταλείπει το παιχνίδι και γίνεται η δεύτερη παίκτρια που αποχωρεί οικειοθελώς για λόγους υγείας. Αυτό σημαίνει ότι η μπλε ομάδα θα έχει μόνο τρεις γυναίκες στην ομάδα. Τουλάχιστον μέχρι να μπουν νέες παίκτριες.

Βέβαια στην ίδια εκπομπή έγινε αναφορά και σε άλλη γυναίκα παίκτρια που αντιμετωπίζει προβλήματα. Πρόκειται για την Σοφία  Μαργαρίτη που αγωνίζεται με την ομάδα των κόκκινων. Θυμίζουμε ότι αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό στο πόδι και περιμένει έγκριση γιατρού. Στο πρόσφατο επεισόδιο είδαμε την επιθυμία της να αγωνιστεί, αλλά ο Γιώργος Λιανός την προσγείωσε απότομα.

Ο παρουσιαστής της έκανε ξεκάθαρο ότι θα πρέπει να μάθουμε τη γνωμάτευση του γιατρού. Αν εκείνος κρίνει ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί θα πρέπει και εκείνη να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό. Όπως ξεκαθάρισε ο Λιανός το παιχνίδι έχει αγωνιστικό χαρακτήρα και δεν μπορεί μια παίκτρια να μη παίζει για τόσο καιρό. Επίσης είναι ξεκάθαρο ότι οι υγεία όλων των παικτών στο Survivor προέχει για την παραγωγή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments